Μακελειό στη Μόσχα: Συνελήφθη ένας από τους Ουκρανούς τρομοκράτες του Crocus City Hall – Πολίτης της Ουκρανίας και πρώην στρατιωτικός

Παραδέχθηκε ότι εκτελούσε «ειδική αποστολή»

Ένας Ουκρανός τρομοκράτης αναγνωρίστηκε μεταξύ των συμμετεχόντων στην φρικιαστική επίθεση με τους 143 (κατ’άλλες πηγές 133) νεκρούς στον χώρο συναυλιών Crocus City Hall της Μόσχας.

Ο συγκεκριμένος συνελήφθη λίγο πριν διαφύγει στην Ουκρανία και πιθανότατα είναι αυτός με τα ξανθά μαλλιά και τα ανοικτόχρωμα μάτια και που φορώντας μπαντάνα και μια απλή φανέλα, δολοφονούσε αθώους μέσα στην αίθουσα συναυλιών, πολυβολώντας τους με ΑΚ-47.

Είναι ο Ρουστάμ Αζίγιεφ (Rustam Azhiyev), Ουκρανός πολίτης, ο οποίος δηλώνει «πρώην στρατιωτικός», αποδεικνύοντας ότι τα περί «ISIS» είναι απλά ισχυρισμοί για να συγκαλύψουν τους πραγματικούς ενόχους .

Στο βίντεο δημοσιεύεται και το ουκρανικό διαβατήριό του, ενώ δηλώνει ότι εκτελούσε «ειδική αποστολή». Μετά την σημερινή ημέρα που έχει οριστεί ως μέρα εθνικού πένθους στην Ρωσία, «οι αντιδράσεις μας στο έγκλημα θα είναι χωρίς προηγούμενο» αναφέρουν πηγές της Μόσχας…

Όλα αυτά ενώ ο Ουκρανός αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας Σ.Νταννίλογ δήλωνε σε συνέντευξή του σε δυτικό ΜΜΕ : «Ήταν διασκεδαστικό αυτό που συνέβη στη Μόσχα; Πιστεύω πως ήταν. Θα κανονίζουμε συχνά τέτοια διασκέδαση όπως αυτή στην Μόσχα σήμερα»