Οι Ρώσοι έδωσαν φωτογραφίες του επικεφαλής της τρομοκρατικής επίθεσης στην Μόσχα Α.Σισάνι να πολεμά ως Ουκρανός στο Μπέλγκοροντ!

«Αδιάψευστη μαρτυρία για την ευθύνη του Κιέβου στην αποτρόπαιη πράξη» λένε οι Ρώσοι

Κοινή επιχείρηση δυτικών υπηρεσιών, της ουκρανικής μυστικής υπηρεσίας GUR και των ισλαμιστών τρομοκρατών που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών, ήταν η τρομοκρατικής επίθεση  στο συναυλιακό χώρο «Crocus City Hall» που έχασαν την ζωή τους περί τα 145 Ρώσοι άοπλοι πολίτες.

Όπως αναφέρουν στοιχεία που έδωσαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας πριν λίγο στην δημοσιότητα δείχνει τον αρχηγό των ισλαμιστών τρομοκρατών που ηγήθηκε της πολύνεκρης επίθεσης στην Μόσχα, Αμπντουλάχ Σισάνι (Abdulhakim Shishani στον κόκκινο κύκλο της φωτό), στην συνοριακή περιοχή Ρωσίας-Ουκρανίας κοντά στην πόλη του Belgorod, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των Ουκρανών να εισέλθουν στο ρωσικό έδαφος.

Ο Σισάνι, αναφέρουν οι Ρώσοι, βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην Ουκρανία, και είναι ο σύνδεσμος μεταξύ της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας  (GUR) και των ισλαμιστών τρομοκρατών που πολεμούν στις τάξεις των ουκρανικών στρατευμάτων ως μισθοφόροι.

Οι συλληφθέντες τρομοκράτες λίγο πριν εισέλθουν στο έδαφος της Ουκρανίας και καταφέρουν να διαφύγουν, συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη από την ειδική μονάδα της FSB και κατονόμασαν τον Αμπντουλάχ Σισάνι, ως τον επικεφαλής του σχεδιασμού και της εκτέλεσης της επιχείρησης,

Επίσης οι Ρώσοι αναφέρουν ότι αυτή η ομάδα χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία.

Το γεγονός ότι η Μόσχα ευθέως κατονομάζει τις ΗΠΑ και την Βρετανία, για το έγκλημα, μόνο τα χειρότερα μπορεί να φέρει στην διεθνή ασφάλεια.

Η δε, Ουκρανία, απλά θα υποφέρει τις συνέπειες των πράξεων του καθεστώτος Ζελένσκι με αντίποινα που δεν θα έχουν υπάρξει μέχρι σήμερα από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία από την περασμένη Πέμπτη έχει κηρύξει επίσημα τον πόλεμο στην Ουκρανία και τους συμμάχους της στοχοποιώντας έτσι νόμιμα οτιδήποτε κρίνει ότι πρέπει να καταστραφεί ή να εξοντωθεί.