Στο Γ.Νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου 20χρονος

Νεαρός 20 χρόνων από το Αλεθρικό νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η κατάσταση του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή.ÃÅÍÉÊÏ ÍÏÓÏÊÏÌÅÉÏ ËÅÕÊÙÓÉÁÓ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16.30 χθες το απόγευμα, συνοδηγός αγωνιστικής μοτοσικλέτας ηλικίας 20 χρόνων από το Αλεθρικό, έπεσε από τη μηχανή για άγνωστη αιτία, ενώ έκαναν βόλτα σε δρόμο της κοινότητας, με τον επίσης 20χρονο οδηγό της.

Μόλις ο οδηγός της μοτοσικλέτας αντιλήφθηκε ότι ο συνοδηγός είχε πέσει στο έδαφος σταμάτησε τη μηχανή, ωστόσο επειδή κανένας τους δεν έπαθε τίποτε μετέβησαν στα σπίτια τους χωρίς να ειδοποιήσουν κανένα.

Γύρω στις 19.30 ο συνοδηγός της μοτοσικλέτας ένοιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τον πατέρα του και τον οδηγό της μηχανής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος έφερε κάταγμα κρανίου και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για περαιτέρω εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για το δυστύχημα χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα από το Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.