Τεράστιο παγκόσμιο ενδιαφέρον για την συνέντευξη του Ρώσου Προέδρου στον Κάρλσον

Πάνω από 80 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες, μέσα μόνο σε μια νύχτα, – και τα νούμερα συνεχίζουν να ανεβαίνουν κατακλυσμιαία- είδαν το βίντεο που ανάρτησε ο αμερικανός δημοσιογράφος Τ.Κάρλσον. Το παγκόσμιο ενδιαφέρον για “το τι θα πει ο Πούτιν” ξεπέρασε ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ χτες το βράδυ, απλά προαναγγέλοντας τη συνέντευξη του Ρώσου προέδρου!
• 58 εκατομμύρια μετρήθηκαν μόνο στο λογαριασμό στο Twitter του Carlson (https://x.com/TuckerCarlson/status/1754939251257475555?s=20)
Χώρια οι θεατές στα υπόλοιπα social media του δικτύου του (site, YouTube, Facebook κλπ https://tuckercarlson.com/why-were-in-moscow/, https://youtu.be/kzmvvKdts8I?si=wRxDH7Vw-eUjZNyt)

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση του Κάρλσον στη Μόσχα, ενώ δεν έχει περάσει καν χρόνος από τότε που απολύθηκε από το Fox, προκαλεί «φωτιά» αντιδράσεων στις ΗΠΑ ενώ η συνέντευξή του με τον Ρώσο Πρόεδρο φαίνεται πως κάνει ήδη πάταγο προτού καν προβληθεί… Και κυρίως είναι η απόδειξη της δίψας του παγκόσμιου κοινού / αλλά και της αποτυχίας της “συνωμοσίας σιωπής”, αποκλεισμού και προπαγάνδας των καθεστωτικών media στη Δύση Ο Τάκερ Κάρσλον, που έχει αποδειχθεί ικανότατος στην τεχνική του marketing της δουλειάς του, επικρίνει συνεχώς την υποστήριξη των ΗΠΑ προς την Ουκρανία.
Και αυτό δεν οφείλεται σε καμία διάθεση ρωσοφιλίας αλλά στην αντίληψή του πως τα γεωπολιτικά συμφέροντα των ΗΠΑ, δεν εξυπηρετούνται με την εν λευκώ υποστήριξη του πολέμου στην Ουκρανία, έναντι της Ρωσίας.
Αυτό εξηγεί άλλωστε και την μεγάλη απήχηση που εξακολουθεί και έχει σε εκατομμύρια Αμερικανούς μολονότι σήμερα δεν δουλεύει σε κάποιο από τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα…