Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση παραδόθηκε η Βίκυ Σταμάτη

 

Βίκυ_Σταμάτη1

Εξαντλημένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση εντοπίστηκε περίπου στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία χθες τα ξημερώματα είχε αποδράσει από το Δρομοκαϊτειο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη.

Η κ.Σταμάτη οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, ενώ εκεί βρίσκονται και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος και ο εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης που ερευνά τις συνθήκες απόδρασής της από το ψυχιατρικό νοσοκομείο.newego_LARGE_t_1101_54487821_type12713

Ενα σημείωμα πάνω σε κορμό δέντρου είχε γράψει η Βίκυ Σταμάτη στο προαύλιο της εκκλησίας της Παναγίτσας Χαϊδαρίου, όπου εντοπίστηκε από παιδιά  τα οποία αργότερα ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία το σημείωμα αναφέρει: «Μάνα τελειώνεις. Η αγάπη περισσεύει», ενώ από κάτω είναι ζωγραφισμένες δύο καρδιές

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, που είχε αποδράσει χθες από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη, , επικοινώνησε με τις εισαγγελικές Αρχές, εκφράζοντας την επιθυμία της να παραδοθεί και αναφέροντας και το σημείο όπου βρισκόταν.
Ενημερώθηκε η αστυνομία και μετέβη περιπολικό, το πλήρωμα του οποίου εντόπισε τη Βίκυ Σταμάτη στα σκαλιά της εκκλησίας.