Υπόθεση Focus: Δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε λέει ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ

Ο πρώτος που είχε ζητήσει την πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση του ζητήματος της Focus ήταν το ΑΚΕΛ, το οποίο δεν έχει τίποτε απολύτως να φοβηθεί, δήλωσε ο ΓΓ του κόμματος Άντρος Κυπριανού.ÐÑÏÅÄÑÉÊÏ Ãà ÁÊÅË - ÓÕÓÊÅØÇ ÁÑ×ÇÃÙÍ ÊÏÌÌÁÔÙÍ

Είναι γι` αυτό το λόγο που έχουμε προσφύγει στη δικαιοσύνη, είπε ο κ. Κυπριανού και “θα πάμε μέχρι τέλους με αυτό το θέμα”, πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το θέμα της Focus κάθε μερικούς μήνες όταν στριμώχνεται η κυβέρνηση ή ο ΔΗΣΥ για να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο τόπος μας “που δεν είναι το τί συνέβηκε το 2007 σίγουρα, σε καμιά περίπτωση. Δεν πρόκειται να παίξουμε αυτό το παιχνίδι”.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Κυπριανού ανέφερε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας με δηλώσεις του τον Απρίλη του 2014 είπε πως δεν θα ξαναμιλούσε για το θέμα μέχρι να ολοκληρωνόταν η έρευνα. “Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι και ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει. Δίχως να λέει κάτι νεώτερο, έδωσε τη δυνατότητα να επανέλθει το θέμα στο προσκήνιο”. Να παραμεριστούν όλα τα υπόλοιπα, όπως είπε ο κ. Κυπριανού, και τις τελευταίες τρεις ημέρες να συζητιέται μόνο αυτό.

Ξεχάσαμε, συνέχισε, τα υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, προσθέτοντας ότι το ΑΚΕΛ δεν θα ξαναμιλήσει γι` αυτό το θέμα παρά μόνο όταν ολοκληρωθεί η διερεύνηση από τη Νομική Υπηρεσία και ο Γενικός Εισαγγελέας τοποθετηθεί επίσημα “και μας πει επιτέλους ποιο είναι το παράπτωμα που έχει γίνει από το ΑΚΕΛ”.

Δεν δέχομαι ότι τα κόμματα έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, όπως έχει πει ο Γενικός Εισαγγελέας, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.