Ιταλίδα υπουργός: «Ο Βαρουφάκης δεν είναι ο τύπος μου»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό tabloid «Chi», η νεαρή υπουργός της Ιταλικής κυβέρνησης Μαρία-Έλενα Μπόσκι δήλωσε «Ο Βαρουφάκης δεν είναι ο τύπος μου», σχολιάζοντας το ντύσιμο των πολιτικών.newego_LARGE_t_248161_106500100_type12933

«Θα αγγίξουμε την ισότητα όταν δεν θα έχει σημασία πώς ντύνεται ένας πολιτικός ή πώς είναι η εμφάνισή του, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για άνδρα ή για γυναίκα. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ο τύπος μου (ο Βαρουφάκης)», είπε πάντως η Μπόσκι.

Η 33χρονη υπουργός Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων, Μαρία-Έλενα Μπόσκι, είναι ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα στην ιταλική κυβέρνηση.

Όπως εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της, αισθάνεται την ανάγκη να κάνει σύντομα οικογένεια. «Θα ήθελα τρία παιδιά. Και υπάρχουν φορές που νομίζω ήδη το έχω καθυστερήσει. Θέλω πολύ έναν σύντροφο. Είμαι μόνη εδώ και έναν χρόνο, παρόλο που είμαι καλή … νοικοκυρά», λέει η ίδια με χαρακτηριστική τόλμη.

«Πήρα δύο κιλά. Με τέτοιους ρυθμούς δουλειάς, αναγκαστικά τρώω άστατα. Δεν έχω χρόνο για γυμναστική. Μου λείπει ένας ήρεμος περίπατος ένα φιλμ στο σινεμά. Ωστόσο, δεν έχω αλλάξει τις συνήθειές μου. Σιδερώνω, πλένω, καθαρίζω το σπίτι, κάνω ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Αν με βοηθάει κανείς; Προς το παρόν, όχι» λέει η σέξι υπουργός, αν και δυσκολεύεται κανείς να την πιστέψει.