“Έφυγε” σε ηλικία 63 χρόνων ο Παντελής Άντωνα

129723215_172091021268444_3089368886479776585_n«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Παντελής Άντωνας.

Ο θάνατος του προήλθε από καρδιακό επεισόδιο.

Την είδηση θανάτου γνωστοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετοί συνάδελφοι του εκλειπόντος.

Σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι «Κύπριοι Ηθοποιοί» εκφράζουν τη θλίψη τους για τον χαμό του εκφράζοντας συλληπητήρια στους οικείους του.

Ο Παντελής Άντωνας συμμετείχε σε αρκετές κυπριακές παραγωγές, όπως Μανώλης και Κατίνα, Όταν Μεγαλώσω, Γυμνοί Άγγελοι, ενώ ο ρόλος του ως «Κόκος» στη σειρά «Βουράτε Γειτόνοι» έγραψε ιστορία.

Συμμετείχε επίσης σε αρκετές παραγωγές του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, είτε ως μέρος του θιάσου, είτε ως βοηθός σκηνοθέτης.

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια αποτελούσε μέλος της κριτικής επιτροπής του Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΘΟΚ.

Το ΑΚΕΛ  με ανακοίνωση του εκφράζει τη θλίψη του  για τον  θάνατο του ηθοποιού Παντελή Άντωνα, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στην αγαπημένη του τέχνη, το Θέατρο συμμετέχοντας σε δεκάδες παραστάσεις στο θεατρικό σανίδι, στην τηλεόραση, αλλά και ως μέλος κριτικών επιτροπών θεάτρου. Πλούσιο ταλέντο, σεμνότητα, ανθρωπιά , μεταδοτικότητα στους νέους ηθοποιούς, ήταν μερικά από τα βασικά στοιχεία που χαρακτήρισαν την σημαντική πορεία του Παντελή Άντωνα. Παράλληλα, αθόρυβη, αλλά πολύ σημαντική ήταν και η συμμετοχή τους στους αγώνες για την επανένωση της Κύπρου.
Το ΑΚΕΛ  εκφράζει  τα ειλικρινή συλλυπητήρια του  στους οικείους του Παντελή Αντωνα και σε όλη την οικογένεια του Θεάτρου.