Η αλεπού κρυβότανε και η ουρά φαινότανε!

 

Aπό τον καιρό των σκανδάλων του ΧΑΚ με τη μεταμόρφωση του σε Νίκο Χρυσάνθου     ο Νίκος Αναστασιάδης απέδειξε πως  έχει ένα τρόπο   να ελίσσεται όπως το χέλι στο νερό, βγάζοντας την ουρά του απ’ έξω και προσποιούμενος την αθώα περιστερά. Θυμηθείτε   το οργίλο ύφος τους μόλις βγήκε στη φόρα η υπόθεση των συμπεθέρων του που φυγάδεσυαν τα εκατομμύριά τους στο εξωτερικό την παραμονή του κουρέματος (που υποσχόταν ότι δεν θα γινόταν ποτέ) καθώς και το σκάνδαλο με την αγορά σε τιμή πολύ χαμηλότερη της αγοράς του φιλέτου δίπλα από το σπί τι του στη Λεμεσό από το καλό του φιλαράκι τον Αρχιεπίσκοπο, με άτοκες μάλιστα δόσεις. Οχι πως δεν υάρχουν άλλες, για να παραθέσουμε, όμως αυτές δύσκολα διαγράφονται από τη μνήμη.

Τώρα ήλθε σαν κερευνός η καταγγελία του Νικόλα Παπαδόπουλου για την εκπροσώπηση των μεγαλομετόχων στο Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου από το δικηγορικό γραφείο του Νίκου Αναστασιάδη . Ηδη οι κολαούζοι του βγήκαν για να μας θυμίσουν τάχατες πως   από την εκλογή του ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει καμιά σχέση με το δικηγορικό γραφείο του. Τέλεια δικαιολογία! Τόσο πιστευτή όσο και η περίπτωση με το δικηγορικό γραφείο της θυγατέρας της Διοικήτριας της Κεντρικής και του πρώην συζύγου της που δεν έχει καμιά σχέση με την Χρυστάλλα Γιωρκάτζιη!

Οπως έλεγε και η μακαρίτισσα η γιαγιά μου ο αλουπός εχώννετουν τζιαι ο νούρος του εφαίνετουν! Μόνο ο νούρος;

Μπα

Μάλλον πάει για ενταφιασμό!

Αλήθεια θα μάθουμε και εμείς οι περίεργοι τα ονοματάκια των ανώτερων αξιωματικών της Αστυνομίας και της Νομικής Υπηρεσίας που έκαναν χρήση των υπηρεσιών του ναού ου έρωτα στην Παλώδια; Φαίνεται πως DOC.20140723_.1183244_.17989b_600x450_κάποια ίχνη δεν μπόρεσαν να τα καλύψουν, γιατί μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων για το Aids που διαγνώστηκε ότι έπασχε η πιο τσαχπίνα από τις 13   θεραπενίδες η ψυχή μερικών πήγε στον Αδη και επέστρεψε. Και λέγεται πως στην περιφορά του διέρρευσε το μυστικό. Πολλοί ξέρουν και κρατούν επί του παρόντος το στοματάκι τους κλειστό. Πάντως χθες στο δικαστήριο ο Δικηγόρος που έγινε αιτία να βγει το σκάνδαλο στο φως ζήτησε να έλθουν και να καταθέσουν οι δικηγόροι των υπόλοιπων θεραπενίδων, οι οποίοι είχαν παρουσιαστεί στο Δικαστήριο τον περασμένο Ιούνιο. Πάντως οι κοπέλες που υπηρετούσαν το ναό και κάποιοι άλλοι που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν ως μάρτυρες δεν πρόκειται να ξαναδούν την Κύπρο ούτε με τηλεσκόπιο….   Οπότε κι αυτή η υπόθεση μάλλον θα ταφεί όπως τόσες και τόσες άλλες.

Ο περίεργος

Θα του φυσούμε και δεν θα κρυώνει…

Ανάμεσα στους πιο συνεπείς προασπιστές της Κυπριακής Δημοκρατίας και   πιο ένθερμους υποστηριχτές μιας λειτουργικής λύσης του Κυπριακού προβλήματος οι Ρώσοι καταλαμβάνουν περίοπτη θέση. Η Μόσχα έμπαινε   πάντοτε τροχοπέδη στα άνομα αγγλοαμερικανικά σχέδια κατά της χώρας μας , ενώ διαχρονικά συμπαρίσταται στις προσπάθειες   για οικονομική ανάπτυξη. Κάποιοι όμως ενοχλούνται. Μάλιστα τελευταίως έγινε προσπάθεια να διαστρεβλωθεί και υπονομευτεί ρόλος της Σοβιετικής Ενωσης και στη συνέχεια της Ρωσίας απέναντι στην Κύπρο, γεγονός που προκάλεσε και την δικαιολογημένη αντίδραση της ρωσικής πρεσβείας. Σε κάποιους – έχουν όνομα- αυτή η χώρα δεν τους κάθεται.   Νομίζουν πως την ξεγελούν με τις εξυπνάδες που κάνουν. Κούνια που τους κούναγε. Αν αποφασίσουν να μας απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα , θα του φυσούμε και δεν θα κρυώνει.

Λιν

 

Πάει Βρυξέλλες

Τελικά ο δημοσιογράφος του Προεδρικού που έγραψε βιβλίο και τα βαλε με τους Ρώσους φεύγει από την Κύπρο. Οχι δεν υποβαθμίζεται καθόλου. Πάει στις Βρυξέλλες –πολύ σύντομα- για να βρίσκεται κοντά στον Χρήστο Στυλιανίδη για να συνδράμουν μαζί στο έργο που τους έχει ανατεθεί. Κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι αυτή η κίνηση γίνεται   για να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν από τους Ρώσους. Καμία σχέση! Πρόκειται για μια κανονική αναβάθμιση και μάλιστα καλοπληρωμένη.

Λιν

 

Τους βομβαρδίζουν όμως προελαύνουν!

Βομβαρδίζουν ανελέητα οι Εγγλέζοι με τα Τορνέϊντο από τις Βάσεις όμως οι τζιχαντιστές προελαύνουν. Πώς γίνεται αυτό; Ετσι που μας τα παρουσίασαν νομίσαμε πως τους έκαναν κιμά με κρεμμύδια! Αυτοιί όμως ζουν και βασιλεύουν και   δείχνουν πως διαθέτουν μεγάλη ισχύ. Οι δάσκαλοί τους φαίνεται να έμαθαν πολλά μυστικά. Τώρα οι δάσκαλοι τα έβαλαν με τους μαθητές. Για να δούμε την εξέλιξη.

Κας