Πολύωρες προπάθειες για να πεισθεί 43χρονος να μην θέσει τέρμα στη ζωή

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Αστυνομίας να πείσει 43χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος απειλεί να θέσει τέρμα στη ζωή του, να μην το πράξει και να παραδοθεί.ÁÓÔÕÍÏÌÉÁ ÊÕÐÑÏÕ - ÅÃÊËÅÉÌÁ - ÅÑÅÕÍÅÓ - ÓÔÁÌÁÔÁ

Ο 43χρόνος από το μεσημέρι κλειδώθηκε στην ιδιόκτητη μπυραρία του που βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας και απειλεί να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις δέκα το πρωί μια γυναίκα από τη Μολβαδία, ηλικίας 41 χρόνων, πήγε μαζί με φίλες της στη μπυραρία που έχει ο Ελληνοκύπριος πρώην σύζυγος της προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της διατροφής για το παιδί τους.

Σε κάποια στιγμή ο Ελληνοκύπριος για άγνωστη αιτία θύμωσε, έχασε τον έλεγχο του και τράβηξε κυνηγετικό όπλο ρίχνοντας δύο πυροβολισμούς στον αέρα. Από τους πυροβολισμούς η 41χρονη τραυματίστηκε πολύ ελαφριά από σφαιρίδια στον ώμο και στο στήθος.

Η γυναίκα μαζί με τις φίλες της μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης και έκανε καταγγελία ενώ ο πρώην σύζυγος της κλειδώθηκε στη μπυραρία του και απειλούσε ότι θα έθετε τέρμα στη ζωή του.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, της ΜΑΑΔ, του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού και διαπραγματευτικές της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή, αφού η μπυραρία βρίσκεται κοντά σε εστιατόρια ενώ παρακείμενο κτίριο στεγάζει bingo. Επίσης η Αστυνομία προχώρησε σε εκκένωση ορισμένων κτιρίων στη γύρω περιοχή.

Ο 43χρονος δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία, αναφέροντας ότι δεν θέλει να πάει φυλακή και από το μεσημέρι οι διαπραγματευτές της Δύναμης προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί.