23χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Καϊμακλί

Ο 23χρονος PANAYOT PANOV από  τη Βουλγαρία έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 4.15 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Αγίου Ιλαρίωνος στο Καϊμακλί.imagew
Ο άτυχος νέος ήταν συνοδηγός σε όχημα το οποίο συγκρούστηκε σε πάσσαλο. Σύμφωνα με πληροφορίες το πλαίσιο των ερευνών της για την πρόκληση του τροχαίου, η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει ποιος ήταν ο οδηγός του οχήματος.

Στο δελτίο Τύπου για το τροχαίο η αστυνομία αναφέρει ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 23χρονος, παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε σιδερένιο ηλεκτρικό πάσσαλο και να ακινητοποιηθεί.

Συνέπεια της σύγκρουσης, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του PANAYOT, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πίσω κάθισμα του οχήματος, εντοπίστηκε τραυματισμένος 19χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.