Τα τελευταία λόγια του Λάκη Λαζόπουλου στη σύζυγο του Τασούλα

Η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου, Τασούλα Λαζοπούλου, έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα. Η εξόδιος ακολουθία έγινε το Σάββατο στην Αθήνα και σήμερα ετάφη στη Δράμα.

4338120Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην Τασούλα Λαζοπούλου, τη σύζυγο του Λάκη Λαζόπουλου, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Η Τασούλα Λαζοπούλου έφυγε από τη ζωή, το βράδυ της Πέμπτης, σε ηλικία 60 ετών. Για τρία χρόνια έδωσε μάχη με τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό της τον Λάκη Λαζόπουλο, και την κόρη τους, Μαριέλλη.

Το Σάββατο, έγινε στο πρώτο νεκροταφείο η εξόδιος ακολουθία και το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η κηδεία στη γενέτειρά της, τη Δράμα, όπως επιθυμούσε η ίδια.

Στην εξόδιο ακολουθία, ντυμένος στα μαύρα ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος έχοντας στο πλευρό του την κόρη του.

Πάνω στο φέρετρο, υπήρχε σταυρός από άσπρα λουλούδια και οι δύο κορδέλες έγγραφαν «Αντίο στην πιο δυνατή μανούλα» και «Στο καλό Τασούλα μου, Λάκης».

Κάποια στιγμή, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς. Μέσα σε αναφιλητά είπε τα τελευταία του λόγια στην αγαπημένη του Τασούλα Λαζοόπουλου, όπως μετέδωσε το altsantiri.gr.

«Οι αναμνήσεις τρέχουν στο μυαλό μου σαν άλογο… Δεν ζήσαμε μια ζωή, ζήσαμε πολλές ζωές Τασούλα μου και συνεννοηθήκαμε σε όλες. Ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είπαμε μια βαριά κουβέντα ο ένας στον άλλον. Σου είπα να μην μαζεύεις τις πέτρες που μου πετάνε δεν είναι δουλειά σου, είναι δουλειά μου να τις μαζεύω. Αν έπρεπε να κάνω δέκα θάλασσες δάκρυα θα τις έκανα, για να σε κρατήσω δίπλα μου, θα έδινα τα πάντα, θα χάριζα τα πάντα… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μεθυστικό άρωμα σου… Μέσα από την διακριτικότητα σου άφησες το στίγμα σου. Αντίο κορίτσι μου από εμένα και την κόρη σου», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Το «παρών» στην τελετή έδωσαν φίλοι του ζευγαριού, πολλοί εκ των οποίων από τον χώρο της τέχνης.

Μεταξύ άλλων, στο πρώτο νεκροταφείο βρέθηκαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Χάρις Αλεξίου, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Άννα Φόνσου, Γιάννης Σμαραγδής, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Μαρία Καβογιάννη και η Χρυσά Ρώπα.