Μάγδα Φύσσα: «Όλοι μαζί, καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο. Είναι εκτός Βουλής ο φασισμός»

«Πιστεύω και με τη δικαστική απόφαση να ξεμπερδεύουμε με αυτό το μόρφωμα, να ξεμπερδέψει η κοινωνία από αυτό που λέγεται φασισμός-ναζισμός και να πάει εκεί που ήταν, στα έγκατα της γης, στις τρύπες τους».

 

2515435

Την πεποίθηση ότι «όλοι μαζί, καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο. Είναι εκτός Βουλής» εξέφρασε η Μάγδα Φύσσα αναφερόμενη στην αποτυχία της Χρυσής Αυγής να επανεκλεγεί στο κοινοβούλιο μετά από επτά χρόνια.

Σε δήλωσή της στον Αθήνα 9.84, έκανε λόγο για αισιοδοξία εξηγώντας ότι όπως το έχει στο μυαλό της «ήταν μία μαυρίλα γύρω μας, ένα μαύρο πράγμα και τώρα έχει εισχωρήσει μια ακτίνα… έχει αρχίσει να φωτίζει».

«Πιστεύω και με τη δικαστική απόφαση να ξεμπερδεύουμε με αυτό το μόρφωμα, να ξεμπερδέψει η κοινωνία από αυτό που λέγεται φασισμός-ναζισμός και να πάει εκεί που ήταν, στα έγκατα της γης, στις τρύπες τους. Καταφέραμε όμως κάτι. Όλοι μαζί, καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο. Είναι εκτός Βουλής. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα σταματήσουμε να βλέπουμε αυτές τις χυδαιότητες που βλέπαμε μέσα στη Βουλή» σημείωσε όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Για τη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη ανέφερε πως είναι σημαντικό ότι «οι κατηγορούμενοι δεν θα έλθουν πλέον με τη βουλευτική τους ιδιότητα και την έπαρση που τους διέκρινε».

«Θα σταματήσουν να έχουν και οι ίδιοι οι δικηγόροι τους την έπαρση που είχαν, γιατί έχουμε ακούσει πολλές φορές πως η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο κόμμα, πως τους έχει εκλέξει ο λαός και άλλα τέτοια… Και έτσι ήταν. Τους είχε εκλέξει και τους είχε βγάλει ο λαός, αλλά αυτό διορθώθηκε», πρόσθεσε.

Εξέφρασε τέλος την πίστη της ότι όλα θα πάνε καλά και στη δίκη «και κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε όλοι εμείς που παλέψαμε για αυτό και πάνω απ΄ όλα θα δικαιωθεί ο Παύλος. Πιστεύω πως θα καταδικαστούν. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Παύλος θα το αφήσει έτσι. Δεν υπάρχει περίπτωση. Το αίμα του θα τους πνίξει».