Συνελήφθη ο πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών και πρώην μέλος Επιτροπής Διατησίας της ΚΟΠ

Από το χώρο του ποδοσφαίρου είναι τα δύο πρόσωπα που συνελήφθησαν σήμερα σε σχέση με τις καταγγελίες του διαιτητή Μάριου Παναγή για στημένους αγώνες στο κυπριακό πρωτάθλημα.kartessfirixtra_607_364_577_324

Πρόκειται για τον πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Μιχάλη Αργυρού  56 χρόνων και τον Μιχάλη Σπύρου 60 χρόνων., ο οποίος διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ, από το 2010 μέχρι το 2011.

Σε δύο συλλήψεις προέβη σήμερα η Αστυνομία σε σχέση με τις καταγγελίες του διαιτητή Μάριου Παναγή.

Σε δηλώσεις του  ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είπε ότι  η ανακριτική ομάδα ενημέρωσε σήμερα τον Αρχηγό Αστυνομίας για την πορεία των εξετάσεων. Στη συνέχεια έγινε σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία στην οποία συμμετείχε ο Γενικός Εισαγγελέας, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, ο Βοηθός Αρχηγός και οι επικεφαλής των ανακρίσεων του ΤΑΕ Αρχηγείου που διερευνούν την υπόθεση. Στη σύσκεψη αξιολογήθηκε το μαρτυρικό υλικό και δόθηκαν οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης δύο προσώπων, τα οποία συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα για συγκρεκριμμένα ποινικά αδικήματα.

Σημειώνεται ότι η Νομική Υπηρεσία τηρείται συνεχώς ενήμερη για την πορεία των ανακρίσεων.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Αρχηγείου.

Οι έρευνες συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να γίνουν περαιτέρω συλλήψεις.