Στη λεωφόρο Χριστουγέννων με τους πολίτες ο δήμαρχος Λευκωσίας

Δήμαρχος Λευκωσίας και Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας περιόδευσαν σήμερα, παραμονή των Χριστουγέννων, στη λεωφόρο Χριστουγέννων και το εμπορικό κέντρο Λευκωσίας, ο μεν Αστυνομικός Διευθυντής για να ελέγξει τις πεζές περιπολίες ο δε Δήμαρχος για να συναντηθεί με πολίτες και καταστηματάρχες.ΚΟΣΜΟΣ ΟΔΟΣ ΛΗΔΡΑΣ

Σε δηλώσεις τους στη λεωφόρο Χριστουγέννων ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας Δημήτρης Δημητρίου ανέφερε ότι η παρουσία του στο εμπορικό κέντρο Λευκωσίας στόχευε να δει τους συναδέλφους του που βρίσκονται σε πεζή περιπολία στους πολυσύχναστους δρόμους της Πρωτεύουσας (Στασικράτους, Μακαρείου, Λήδρας, Ονασαγάρου).

Πρόσθεσε ότι μαζί με το Δήμαρχο επισκέφθηκε καταστήματα και ευχήθηκαν στον κόσμο καλά, ειρηνικά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Ο Δήμαρχος, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης ανέφερε ότι στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας με την Αστυνομία Κύπρου επισκέφηκαν καταστήματα για να ευχηθούν χρόνια πολλά στους καταστηματάρχες.

Πρόσθεσε είναι πως είναι ευτύχημα που υπάρχουν αυξημένα περίπολα αυτές τις μέρες καθώς χρειάζονται λόγω της αυξημένης κίνησης στο κέντρο της πόλης.