Τ’απειλητικά μηνύματα που έλαβε στο κινητό του ο Κοτζιάς από τον Π.Καμμένο

 

Απειλητικά μηνύματα που φέρεται να έλαβε στο κινητό του ο Νίκος Κοτζιάς από τον Πάνο Καμμένο, παραθέτει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.2301128

Ο κ. Κοτζιάς καταγγέλλει ότι έλαβε «άθλια, εκβιαστικά, απειλητικά και υβριστικά μηνύματα», όπως περιγράφει στην πολυσέλιδη αναφορά την οποία επικαλείται η «Καθημερινή».

Συγκεκριμένα, στις 15 Ιουλίου 2018 και ώρα 03.23, ο κ. Κοτζιάς ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, έλαβε στο κινητό του το εξής μήνυμα:

«Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».

Στις 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους, ο κ. Κοτζιάς έλαβε το εξής μήνυμα:

«Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα… αλήτη».

Την ίδια ημέρα, στις 20.32 έλαβε ένα ακόμη μήνυμα: «Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κοτζιάς κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας μήνυση σε βάρος του Πάνου Καμμένου για εκβίαση, εξύβριση και απειλές.

Το μεσημέρι, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών. Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται».