Παραδόθηκε απο την Τουρκία η σορός του Ρώσου πιλότου

Η Άγκυρα ανακοίνωσε την Κυριακή  ότι θα αποστείλει στην Μόσχα την σορό του Ρώσου πιλότου Όλεγκ Πεσκόφ, ο οποίος βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια των Γλριζων Λύκωνpilot-Oleg-Peshkov_3510164b που εμφανίζονται ως Τουρκμένοι, μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους του από τα τουρκικά F-16 εντός του συριακού εναέριου χώρου.

Η ανακοίνωσή του Τούρκου πρωθυπουργού ι ότι “τηρήθηκε το ορθόδοξο τυπικό” δηλαδή αφού τον βασάνισαν μέχρι θανάτου και σκύλευσαν την σορό του, τον… διάβασαν κιόλας συνιστά αφόρητη πρόκληση.

Οπως ανέφερε το πρωί της Κυριακής ο Αχμέτ Νταβούτογλου, οι τουρκικές αρχές “κατάφεραν” να πάρουν στην κατοχή τους από τους Τουρκμένους τη σορό του Ρώσου πιλότου και σήμερα αναμένεται να σταλεί στη Ρωσία χωρίς χρονοτριβή!

Σε συνέντευξη Τύπου, πριν αναχωρήσει για τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ σχετικά με το προσφυγικό στις Βρυξέλλες, ο Νταβούτογλου είπε, αναφορικά με τη σορό του άτυχου πιλότου, πως τηρήθηκαν όλα όσα προβλέπει η Ορθόδοξη θρησκεία!

Οι Τούρκοι δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το πως κατάφεραν να πάρουν τον νεκρό πιλότο από τους ισλαμιστές αλλά όλοι κατάλαβαν. Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε βίντεο με φορτηγά να περνούν τα σύνορα της Συρίας από την τουρκική πλευρά, που μεταφέρουν εφόδια στους ισλαμιστές Τουρκμένους αλλά και σε εκείνους του ISIL.

Aυτός ήταν και ο λόγος κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού καθώς η ρωσική Αεροπορία έχει “ξετινάξει” τις τουρκικές εφοδιοπομπές.

ρωσος_3Γκριζος Λύκος με τουρκική ταυτότητα

Ο εμφανιζόμενος ως Τουρκμένος τζιχαντιστής οπλαρχηγός Αλπασλάν Τσελίκ (Alpaslan Celik), που ανέλαβε την ευθύνη για την εκτέλεση στον αέρα των δύο Ρώσων πιλότων, ενώ αυτοί έπεφταν με τα αλεξίπτωτά τους, δεν είναι Σύρος Τουρκμένος αλλά Τούρκος νεοναζί της ακροδεξιάς οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι. Οι Τουρκμένοι τζιχαντιστές στη Συρία δήλωσαν επίσημα ότι σκότωσαν τους δύο Ρώσους πιλότους, του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Su-24 που καταρρίφθηκε από τουρκικά F-16 την Τρίτη, ενώ έπεφταν με τα αλεξίπτωτά τους. «Και grizos_lykosοι δύο πιλότοι βρέθηκαν νεκροί. Οι σύντροφοί μας άνοιξαν πυρ εναντίον τους στον αέρα [ενώ έπεφταν με τα αλεξίπτωτα] και σκοτώθηκαν στον αέρα», δήλωσε ο Αλπασλάν Τσελίκ, οπλαρχηγός που μάχεται με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA), ο οποίος είναι σύμμαχος της Αλ Κάιντα και μισθοφορική δύναμη των Τούρκων στη Συρία. Όπως αποκαλύφθηκε, μέσω Twitter, ο Αλπασλάν Τσελίκ είναι Τούρκος υπήκοος από την πόλη Κεμπάν (Keban), της επαρχίας Ελαζίγκ (Elazığ), στην ανατολική Τουρκία και μάλιστα δεν πρόκειται για κάποιον τυχαίο. Είναι ο γιος του πρώην δημάρχου της πόλης και μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι.