ΕΔΕΚ και Αλληλεγγύη τιμούν την μνήμη του Θεόφιλου Γεωργιάδη

Η ΕΔΕΚ και το Κίνημα Αλληλεγγύη με ανακοινώσεις τους με αφορμή την 27η επέτειο της δολοφονίας του Θεόφιλου Γεωργιάδη από πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ , τιμούν την μνήμη του.

 Ανακοίνωση ΕΔΕΚ
Η ΕΔΕΚ παραμένει το σταθερό ανάχωμα των τουρκικών στοχεύσεων, πιστή σε όλα όσα αγωνίστηκε ο Θεόφιλος Γεωργιάδης συνεχίζονταν τον αγώνα του για αληθινή λευτεριά και λύτρωση του λαού της Κύπρου και του Κουρδιστάν
Έχουν περάσει 27 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του Θεόφιλου Γεωργιάδη, του ανθρώπου που  αγωνίστηκε για την απελευθέρωση των Κυπρίων και των Κούρδων και τον τερματισμό της καταδυνάστευσής τους από την εδώ και δεκαετίες τουρκική βιαιότητα.
Με την δολοφονία του Θεόφιλου οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες στόχευαν στον τερματισμό του αγώνα του. Δεν λογάριασαν όμως πως οι ιδέες δεν δολοφονούνται.
Η ΕΔΕΚ παραμένει το σταθερό ανάχωμα των τουρκικών στοχεύσεων, πιστή σε όλα όσα αγωνίστηκε ο Θεόφιλος Γεωργιάδης συνεχίζονταν τον αγώνα του για αληθινή λευτεριά και λύτρωση του λαού της Κύπρου και του Κουρδιστάν.
Αθάνατος. 

Αλληλεγγύη


“Η Αλληλεγγύη – Κίνημα Ελλήνων τιμά τη Μνήμη του Ήρωα Θεόφιλου Γεωργιάδη που δολοφονήθηκε στις 20 Μαρτίου 1994 από την τουρκική ΜΙΤ.
Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης, Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων και ειδικός τουρκολόγος, ήταν ένας μαχητικός  πρωτοστάτης στον Αγώνα του Λαού μας για την Απελευθέρωση και Ηγέτης του Κουρδικού Αγώνα προς Απελευθέρωση του Κουρδιστάν.
Αγωνίστηκε για την ανεύρεση των Αγνοουμένων και πίστευε ακράδαντα πώς η κοινή δράση Ελλήνων και Κούρδων μαχητών θα οδηγούσε στην Απελευθέρωση της Κύπρου και του Κουρδιστάν. “