Γιατρός ιδιωτικού νοσοκομείο στην Πάφο ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορωναϊό

Απολυμαίνεται το ιδιωτικό νοσοκομείο στην Πάφο μετά τη διάγνωση γιατρού

Θετικός στον κορονοϊό ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε ο γιατρός Παναγιώτης Παπακυριακού, ο οποίος εργαζόταν επί σειρά ετών στο Νοσοκομείο Πάφου και πλέον ιδιωτεύει cache_728x3000_Analog_medium_900179_73533_1932020στα πλαίσια του ΓΕΣΥ. Με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο δρ. Παπακυριακού ενημέρωσε ότι μετά τη νοσοκόμα σύζυγο του που προσβλήθηκε από τον ιό από τον Βρετανό ασθενή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πάφου και ο ίδιος διαγνώσθηκε θετικός. Επισημαίνει επίσης ότι τα τρία παιδιά τους ήταν αρνητικά στις σχετικές εξετάσεις που έγιναν, αν και πλέον είναι και αυτά σε περιορισμό επειδή συγκατοικούν με τους γονείς τους.
Ο δρ. Παπακυριακού εκφράζει την αποφασιστικότητα του να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους ασθενείς του τηλεφωνικώς από την οικία του. Μπορεί να είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αναφέρει, αλλά είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα τα καταφέρουμε.
Απολυμαίνεται το ιδιωτικό νοσοκομείο στην Πάφο

Σε διαδικασία απολύμανσης βρίσκεται  ιδιωτικό νοσοκομείο  στην Πάφο μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε ιατρό του.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθυντής του ιδιωτικού νοσοκομείου ανέφερε πως ένας από τους ιατρούς του νοσοκομείου έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοιό.

Το ιδιωτικό νοσοκομείο απολυμαίνεται και έχουν σταλεί δείγματα από όλους τους εργαζόμενους του, ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, και ασθενείς που νοσηλεύονται, για εξετάσεις προκειμένου να διαφανεί κατά πόσο είναι θετικοί ή αρνητικοί στον κορωνοϊο.

Επιπρόσθετα, είπε ο Διευθυντής του ιδιωτικού νοσοκομείου, έχει ήδη αρχίσει και η ιχνηλάτηση των επαφών του επιβεβαιωμένου κρούσματος, ενώ οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του έχουν αποσυρθεί από την εργασία τους.

Όσο για τους ασθενείς που νοσηλεύονται στους θαλάμους του, ανέφερε πως αυτοί εξυπηρετούνται από το υπόλοιπο προσωπικό. Το Ιδιωτικό νοσοκομείο δεν δέχεται προς το παρόν νέες εισαγωγές.

Ο Διευθυντής του νοσοκομείου ανέφερε πως θα επαναλειτουργήσει κανονικά το αργότερο μέχρι το Σάββατο και όταν ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι θετικός στο τεστ για κορωνοϊό κανένας άλλος εργαζόμενος .