Δεμένη η σορός που βρέθηκε στη βαλίτσα

 

Δεμένη, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε η σορός που βρισκόταν στη βαλίτσα η οποία εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11π.μ. στη λίμνη της Κοκκινοπεζούλας στο Μιτσερό .imagew.aspx

Η βαλίτσα περιείχε ανθρώπινη σορό σε προχωρημένη αποσύνθεση, καθώς και πλάκες πεζοδρομίου.

Η βαλίτσα βρέθηκε από δύτη της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, στο πλαίσιο ερευνών για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, ομολόγησε ότι τοποθέτησε ένα από τα θύματα του και την πέταξε στη λίμνη.Η σορός μεταφερθηκε στο νεκροτομείο όπου αναμενεται αύριο να γίνει νεκροτομη και αυτοψία, ενώ αστυνομικές πηγές δήλωναν πως δεν είναι γνωστό ακόμα αν το πτώμα ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα.

Στη Λίμνη Μεμί αύριο οι έρευνες για εντοπισμό της 6χρονης Σιέρα

Στο μεταξύ οι έρευνες στο Μιτσερό ολοκληρώθηκαν και μεταφέρονται αύριο στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο, οι οποίες θα επικεντρωθούν στον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Σιέρα.

Αύριο θα μεταφερθεί στη Λίμνη Μεμί και ο εξοπλισμός της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy.

Ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στη Λίμνη Μεμί τη σορό της Σιέρα, κόρης της Μarry Rose από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Αρχηγός Αστυνομίας: Πρωτοφανές αυτό που είδα

Πρωτοφανές είναι αυτό που είδε στην Κόκκινη Λίμνη, δήλωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, πριν την αποχώρησή του από το χώρο, όπου μετέβη μετά την ανεύρεση της  βαλίτσας με ανθρώπινη σορό.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, είπε ότι στα 42 χρόνια υπηρεσίας του στην Αστυνομία, πρώτη φορά είδε τέτοια αγριότητα, θηριωδία.

Η βαλίτσα που ανασύρθηκε περιείχε ανθρώπινη σορό σε προχωρημένη αποσύνθεση, καθώς και πλάκες πεζοδρομίου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τρεις γυναίκες με τις οποίες είχε συνομιλίες ο 35χρονος.