Φόνος στο Μιτσερό:Εντατικές έρευνες για την ανεύρεση της σορούς της 6χρονης

imagew-2.aspxΜε κομμένη ανάσα παρακολουθεί η κοινή γνωμη τις εξελίξεις γύρω από το στυγερό έγκλημα που φέρεται να διέπραξε ο 35χρονος (υπολοχαγός στην Εθνική Φρουρά ) με το ψευδώνυμο «Ορέστης 35».
Χθες, ο 35χρονος ύποπτος, παραδέχθηκε στους ανακριτές πως αυτός  σκότωσε την άτυχη Marry Rose. Οπως φέρεται να  ανέφερε στους ανακριτές  στραγγάλισε στο σπίτι του την 38χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες και ακολούθως μετέφερε το άψυχο πτώμα της στο μεταλλείο όπου και το πέταξε στο φρεάτιο.Φέρεται ακόμα να παραδέχθηκε και τη δολοφονία της 6χρονης κόρης του θυματος.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας μετέβησαν εκ νέου στο μεταλλείο του Μιτσερού με ειδικό εξοπλισμό ενώ αναμένονται οδηγίες για τα επόμενα βήματα από την Αστυνομία. Στην περιοχή έσπευσε και ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.
Οι έρευνες της Αστυνομίας αυτή τη στιγμή διεξάγονται σε δυο μέτωπα, αυτά του Μιτσερού και του Ξυλιάτου. Nωρίτερα οι έρευνες είχαν σταματήσει λόγω της έντονης βροχόπτωσης στο σημείο, ωστόσο αυτή την ώρα επανήρχησαν με τη συμβολή δυτών της λιμενικής αστυνομίας στη Λίμνη Μεμί κοντά στο φράγμα του Ξυλιάτου, σημείο που υπέδειξε μετά την ομολογία του ο 35χρονος.
Χθες ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε το βράδυ σε περιοχή κοντά στο Φράγμα Ξυλιάτου.Σήμερα από το πρωί ξεκίνησαν έρευνες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Οι έρευνες επικεντρώθηκαν εκ νέου στα φρεάτια του μεταλλείου του Μιτσερό ενώ κλήθηκε για βοήθεια και ο τελευταίος διευθυντής του μεταλλείου Ξυδάς.
Σε μια άλλη εξέλιξη ελεύθερος αφέθηκε σήμερα ο 30χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί μαζί με τον ύποπτο, του οποίου ο βασικός ύποπτος είχε αναρτήσει τη φωτογραφί του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης απο το οποιο έστελλε μηνύματα και επικοινωνούσε με την άτυχη 38χρονη.