Μόσχα:Ο Νετανιάχου δεν παρουσίασε κανένα σχέδιο για το Συριακό

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο ισραηλινός 2330011πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου συζήτησαν εκτενώς και σε διάφορες πτυχές για τη Συρία στη συνάντηση τους την Πέμπτη, αλλά ο Νετανιάχου δεν παρουσίασε σχέδιο για επίλυση της κατάστασης. Σύμφωνα με τον σύμβουλο του Κρεμλίνου, Γιούρι Ουσάκοφ ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν παρουσίασε κανένα σχεδιο για την επίλυση της κατάστασης στη Συρία.

«Η Συρία συζητήθηκε ενδελεχώς και σε διαφορετικές πτυχές, αλλά δεν παρουσιάστηκε πλάνο», δήλωσε ο Ουσάκοφ σε δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε αν ο Νετανιάχου παρουσίασε σχέδιο για τη Συρία.

Νωρίτερα, ο ισραηλινός σταθμός Kan ανέφερε ότι ο Νετανιάχου πρόσφερε στη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες κάποιες αρχές που ανέπτυξε ο ίδιος για την επίλυση της σύγκρουσης στη Συρία, η οποία περιελάμβανε την αποχώρηση των ιρανικών στρατευμάτων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, ο ισραηλινός πρωθυπουργός παρουσίασε την πρωτοβουλία του σε συνάντηση στην Ουάσιγκτον με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και μίλησε για αυτό πριν από ένα μήνα στη Μόσχα.