Εξαλλη η εγγονή του Μουσολίνι από σκίτσο του κωμικού ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ

 

Έξαλλη έκανε ο κωμικός ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ την εγγονή του Μπενίτο Μουσολίνι, Αλεσάντρα, με ένα σκίτσο του και ένα σχόλιο για τον φασισμό.1367499

 Σε ανάρτησή του στο Twitter o Τζιμ Κάρεϊ δημοσίευσε σκίτσο με τον Μπενίτο Μουσολίνι και την ερωμένη του να απεικονίζονται κρεμασμένοι ανάποδα.

«Αν αναρωτιέστε πού οδηγεί ο φασισμός, απλά ρωτήστε τον Μπενίτο Μουσολίνι και την ερωμένη του Κλαρέτα», έγραψε στη λεζάντα ο Τζιμ Κάρεϊ.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση, η Αλεσάντρα Μουσολίνι χαρακτήρισε τον Τζιμ Κάρεϊ «μπάσταρδο».

Και καρικατούρες με τον Τραμπ

Ο διάσημος από τις κωμωδίες στις οποίες 1367388 1367454πρωταγωνιστούσε τη δεκαετία του 1990 και τις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Τζιμ Κάρεϊ έχει τα τελευταία χρόνια αναδειχθεί σε απρόσμενο πολιτικό προβοκάτορα.

Από τις προεδρικές εκλογές του 2016 και μετά, ο Κάρεϊ, ανακάλυψε καινούργιο τρόπο έκφρασης, τη γελοιογραφία. Η αίθουσα τέχνης Maccarone Gallery στο Λος Άντζελες φιλοξενεί έκθεση της δουλειάς του, σύμφωνα με το ΑΠΕ — ΜΠΕ.

​Η έκθεση, ονομάζεται «IndigNATION», που σημαίνει «αγανάκτηση» αλλά με κεφαλαία είναι τα γράμματα που σχηματίζουν τη λέξη «nation», δηλαδή «έθνος».

Οι γελοιογραφίες φτιάχτηκαν από τον Τζιμ Κάρεϊ τα τελευταία δύο χρόνια. Οι περισσότερες καρικατούρες, έχουν αναρτηθεί από τον δημοφιλή κωμικό ηθοποιό και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στηλιτεύουν την διακυβέρνηση Τραμπ και κάθε καινούριο σκάνδαλο της κυβέρνησής του που γινόταν πρωτοσέλιδο