Πάγκαλος:Οι Τούρκοι έπιασαν τον …κ@@@ του Τσίπρα

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Θεόδωρος Πάγκαλος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την επίσκεψη Τσίπρα  στην στην Τουρκία, εκτιμώντας ότι 1277794«έπρεπε να γυρίσει πίσω και να τινάξει τα πάντα στον αέρα».

«Σ’ αυτές τις επισκέψεις εξετάζεται ποιος το έχει ανάγκη, ποιος το ζητάει. Εφόσον ήταν η Τουρκία αυτή που ζητούσε την επίσκεψη, η οποία είναι απομονωμένη πανταχόθεν για διάφορους λόγους (…) τότε εμείς αυτή τη συνάντηση έπρεπε να την πουλήσουμε ακριβά» τόνισε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ».

Ο πρώην υπουργός επεσήμανε ότι «οι Τούρκοι έβαλαν επιπλέον θέματα» στην ατζέντα, ενώ με αφορμή την επικήρυξη των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, ισχυρίστηκε ότι «έπιασαν τον κ@@@ του Τσίπρα».

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός έπρεπε να γυρίσει πίσω. Να τινάξει τα πάντα στον αέρα, εφόσον μας περιφρονεί συνολικά ως λαός, καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν προδότες και χαφιέδες» υποστήριξε στη συνέχεια.

Αναφορικά, τέλος, με το ζήτημα της Χάλκης, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε ότι δεν αποτελεί ένα διμερές θέμα. «Αποτελεί ένα παγκόσμιο θέμα, το οποίο αφορά τις θρησκείες» εξήγησε, μεταξύ άλλων.