Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Πούτιν:«Η Ρωσία ουδέποτε είχε, ούτε πρόκειται να έχει, βοηθούς»

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Βλαντίμιρ Πούτιν προς τον ρωσικό λαό, διαμηνύοντας ότι «η Ρωσία ουδέποτε είχε, ούτε πρόκειται να έχει, βοηθούς».369802

«Γι’ αυτό τον λόγο, οι Ρώσοι θα πρέπει να ενεργούν ως μία συνεκτική, ενωμένη και ισχυρή ομάδα» έσπευσε να προσθέσει, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

«Ας επιτρέψουμε στη φιλία και την ελπίδα, οι οποίες μας ενώνουν τώρα, να είναι παρούσες και στο μέλλον, για να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους» τόνισε, παράλληλα.

Ο Ρώσος πρόεδρος, μάλιστα, δεν παρέλειψε να καλέσει τους Ρώσους να ευχηθούν την Πρωτοχρονιά, όπως ακριβώς κάνουν τα παιδιά.

«Η επίτευξη των καλύτερων (σ.σ. ευχών) για τον εαυτό μας, για την οικογένειά μας, για τη χώρα μας, είναι δυνατή μόνο μέσω της συλλογικής προσπάθειας και της συντονισμένης εργασίας» συνέχισε, στο ίδιο πλαίσιο.

Και συμπλήρωσε: «Οφείλουμε να αντεπεξέλθουμε σε ένα σύνορο επειγουσών εργασιών στην οικονομία, την επιστήμη, την τεχνολογία, την ιατρική φροντίδα, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Και κυρίως, να διασφαλίσουμε βήμα-βήμα την ενίσχυση της ευημερίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής».

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, προτού ολοκληρώσει το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ευχήθηκε «κατά τη διάρκεια του 2019, κάθε Ρώσος πολίτης να δει μία αλλαγή προς το καλύτερο».