Δ. Κουτσούμπας:«Το πιο πιθανό να οδηγηθούμε σε εκλογές»

Την εκτίμηση ότι δεν θα συγκεντρωθούν οι 180 ψήφοι που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στην τρίτη ψηφοφορία και γι’ αυτό «το πιο πιθανό είναι ότι μετά τις 29 του Δεκέμβρη θα οδηγηθούμε σε εκλογές, μέχρι την 1 του Φλεβάρη» έκανε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΤ-3.83FC307D7F1CC116148C3045F925A3F8

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν φαίνεται ότι υπάρχουν οι δυνατότητες συγκέντρωσης 180 ψήφων για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.

Ερωτηθείς αν υπάρχει το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο κ. Δήμας από την κ. Δαμανάκη, είπε ότι αυτό «είναι ένα σενάριο που ακούγεται τις τελευταίες μέρες» και πρόσθεσε «ας περιμένουμε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά κατά τη γνώμη μας, δεν αποκλείεται τίποτα, μπορεί να μην είναι ακριβώς σενάριο, μπορεί να το σκέφτονται, μένει να το δούμε, άλλωστε δεν είναι μακριά η 29η του Δεκέμβρη. Όμως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται ως πιο πιθανό σενάριο οι εκλογές εκτός αν αλλάξουν άρδην τα πράγματα στις άλλες δύο ψηφοφορίες, πράγμα που δεν το πιστεύω».