Μάχη Αστυνομικών με Αλβανούς ναρκέμπορους στην Ηπειρο

Αντιμέτωποι με τις σφαίρες Αλβανών κακοποιών που μετέφεραν ναρκωτικά ήρθαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ιωαννίνων οι οποίοι περιπολούσαν κοντά στη Βήσσανη Πωγωνίου σε ορεινή δύσβατη περιοχή.2555363

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του epiruspost, το οποίο μετέδωσε αρχικά την είδηση, οι αστυνομικοί στην προσπάθειά τους να ελέγξουν την ομάδα των Αλβανών, δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να απαντήσουν στα πυρά. Οι κακοποιοί ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 18.00. Στο χωριό έφτασαν μέσα σε λίγη ώρα ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι κάτοικοι έβλεπαν πάνοπλους αστυνομικούς να κινούνται προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς στην αρχή να γνωρίζουν τι έχει συμβεί.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση. Παράλληλα έχουν κινητοποιηθεί πολλές αστυνομικές μονάδες της περιοχής, ενώ  στην επιχείρηση συνδράμουν και τα τμήματα συνοριακής φύλαξης.

Στον χώρο της συμπλοκής έχουν βρεθεί 6 σάκοι με ναρκωτικά βάρους 100 κιλών αλλά και δύο καλάσνικοφ.