Απάντηση Γ.Γ.ΑΚΕΛ στο Γ.Ελεγκτή

Ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του  ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού με γραπτή δήλωση του απάντησε στο Γ.Ελεγκτή τόσο για τις ναφεορές του στην Πλατεία Ελευθερίας όσο και για το ποίοι είναι πιο επιρρεπείς σε θέματα διαπλοκής.Γ,Γ.ΑΚΕΛ .

Η απάντηση είναι η πιο κάτω:

«Χαίρομαι που ο Γενικός Ελεγκτής είχε την ευαισθησία να αντιδράσει άμεσα στις αναφορές μου για την πλατεία Ελευθερίας.

Ωστόσο τα ζητήματα που είχα εγείρει ήταν πολύ διαφορετικά και πολύ πιο απλά από τα σημεία που επέλεξε να προβάλει ως απάντηση. Το πρώτο ερώτημα ήταν πόσο ήταν το αρχικό κόστος του έργου και πόσο θα κοστίσει τελικά μετά από τις παρεμβάσεις του κ. Μιχαηλίδη. Το δεύτερο ερώτημα είναι κατά πόσο ο Γενικός Ελεγκτής είναι βέβαιος πως ο νέος εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο δεν θα διεκδικήσει αμοιβή για τυχόν πρόσθετες εργασίες, ανεβάζοντας περαιτέρω το κόστος του έργου.

Τέλος, θα του επαναλάβω ότι για διαπλοκή έχουν κατηγορηθεί πολλοί τεχνοκράτες τόσο στη δίκη της Δρομολαξιάς όσο και στο σκάνδαλο του ΣΑΠΑ στην Πάφο.
Από ότι φαίνεται και πολλοί τεχνοκράτες για το τραπεζικό σκάνδαλο. Θα έπρεπε λοιπόν να ήταν πιο προσεχτικός όταν λέει ότι οι πολιτικοί είναι πιο «επιρρεπείς» σε διαφθορά. Το ζήτημα είναι ποιος είναι ο καθένας.»