Εναν ενήλικα και δυο παιδιά έσωσαν οι ναυαγοσώστες, στη Λεμεσό


Ρώσο τουρίστα έσωσαν σήμερα το πρωί οι ναυαγοσώστες imagew.aspxστη Λεμεσό, το δεύτερο περιστατικό μέσα σε 12 ώρες, καθώς χθες το απόγευμα έσωσαν δυο παιδιά 6 και 12 χρόνων, που πάλευαν να παραμείνουν στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην επίσημη σελίδα του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού, το τελευταίο περιστατικό καταγράφηκε σήμερα λίγο μετά τις 11:00 σε παραλία του Αγίου Τύχωνα, όταν Ρώσος τουρίστας άρχισε να καλεί σε βοήθεια, μετά που εισήλθε νερό στον αναπνευστήρα της μάσκας κατάδυσης που χρησιμοποιούσε και ενώ βρισκόταν 100 περίπου μέτρα από την ακτή.

Οι ναυαγοσώστες ανταποκρίθηκαν αμέσως  και σε σύντομο χρονικό διάστημα προσέγγισαν τον λουόμενο και τον μετέφεραν με ασφάλεια στην ακτή.

Χθες, εξάλλου, γύρω στις 16:30, ναυαγοσώστες αντιλήφθηκαν δυο παιδιά να παλεύουν με τα κύματα και να προσπαθούν να παραμείνουν στην επιφάνεια του νερού, μετά από βουτιά από κυματοθραύστες.

Χρησιμοποιώντας το ναυαγοσωστικό τζετ σκι, η ναυαγοσωστική ομάδα έφτασε αμέσως στα δυο παιδιά, τα οποία μετέφεραν με ασφάλεια στη στεριά, όπου τους έδωσαν τις απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές.