Μεσίστιες από σήμερα οι σημαίες στο δημοτικό σχολείο Αλεθρικού

Ξεκίνησαν οι έρευνες για το θάνατο του 10χρονου μαθητή 

 

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κτύπησε ο 10χρονος μαθητής, Σταύρος Γιωργαλλή, διερευνούν λειτουργοί του Υπουργείου Παιδείας επί τόπου.imagew-6.aspx

Οι λειτουργοί του Υπουργείου Παιδείας βρίσκονται από το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Αλεθρικού και συνομιλούν με τη Διευθύντρια του σχολείου, διερευνώντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κτύπησε ο μαθητής στο χώρο της καλαθόσφαιρας.

Οι σημαίες του Δημοτικού κυματίζουν από το πρωί μεσίστιες.

Ο δεκάχρονος Σταύρος Γιωργαλλή, τέως από το χωρίο Κλαυδιά, είχε κτυπήσει χθες το πρωί από ατύχημα που είχε στο σχολείο κατά την διάρκεια του μαθήματος γυμναστικής και αργότερα την ίδια ημέρα απεβίωσε.

Παρών στη νενομισμένη νεκροτομή ο ιατροδικαστής Μ.Ματσάκης

Νωρίτερα ο  εκπροσώπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνανας Πάμπος Ζαχαρίου , ανέφερε ότι “εξασφαλίστηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο γιατρών των Α’ Βοηθειών οι οποίοι παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου κι εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης για 5 ημέρες».
Είπε ακόμη ότι «τα αδικήματα τα οποία διερευνώνται εναντίον τους είναι πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ιατρικής αμέλειας.»
Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαρίου, παρών στη νενομισμένη νεκροτομή, θα είναι ο Ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης εκπροσωπώντας την οικογένεια του δεκάχρονου αγοριού.