Συνελήφθη 33χρονος για το διπλό φονικό στο Στρόβολο

Στην σύλληψη ενός προσώπου 33χρονών προχώρησε στις 19.30 imagew-1.aspxτο απόγευμα η Αστυνομία, στα πλαίσια των ερευνών σε σχέση με το διπλό φονικό, που έγινε στον Στρόβολο, με θύματα το ζεύγος Γιώργο Χατζηγεωργίου και Νίτσα Σεργίου.Ο 33χρονος σνελήφθη  βάσει δικαστικού εντάλματος μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε  απο τα στοιχεια των ερευνων .

Την είδηση δημοσιοποίησε η Αστυνομία μέσω του επίσημου της λογαριασμού στο twitter γράφοντας συγκεκριμένα: «Συνελήφθη πριν από λίγο, από την Αστυνομία, 33χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο».

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε ο τηλεοπτικος σταθμός ΣΙΓΜΑ  πρόκειται για Ελληνοκύπριο από τη Λευκωσία, o οποίος δεν είναι από το συγγενικό, ούτε το φιλικό περιβάλλον των θυμάτων. Όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές το εν λόγω άτομο θα ανακριθεί απόψε.

Ο 33χρονος τέλει υπό κράτηση αυτή την ώρα και ανακρίνεται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ ο 33χρονος συνδέεται με την οικία, αφού κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο τον συνδέει με τον χώρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία θεωρεί ότι δεν έχει στα χέρια της τον ηθικό αυτουργό αλλά συνδέεται με το φονικό.

Επίσης, ο συγκεκριμένος άντρας δεν είναι άγνωστος στις Αρχές, αφού είχε απασχολήσει την Αστυνομία για διαρρήξεις και χρήση ναρκωτικών σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.