Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Πρόεδρο από τα κόμματα

 

Για τη Νέα Υόρκη αναχωρεί σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος αναμένεται να υποβληθεί στις 4 Δεκεμβρίου σε διορθωτική χειρουργική επέμβαση της μιτροειδούς βαλβίδας.Η εγχείρηση θα γίνει στο νοσοκομείο “Mount Sinai” ( Ορος Σινά) του Μανχάταν.nikosanastasiadis

Ευχές για ταχεία ανάρρωση απέστειλε χθες ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για τη δυναμική που δημιουργήθηκε στην τριμερή σύνοδο Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου, στο Κάιρο.

Στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ευχήθηκε και ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, ο οποίος αναλαμβάνει ως Προεδρεύων της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της απουσίας του.

Ο Πρόεδρος, η ηγεσία και τα μέλη της Συμμαχίας Πολιτών, με ανακοίνωση τους εύχονται από καρδιάς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καλό ταξίδι και γρήγορη ανάρρωση. «Η πατρίδα μας, αντιμετωπίζει δύσκολες και επικίνδυνες προκλήσεις και επιθυμία όλων μας είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σύντομα  να επιστρέψει στα καθήκοντα του γερός και δυνατός,αναφερεται στην ανακοίνωση.

Επίσης και άλλοι κομματικοί ηγέτες εξέφρασαν προς τον Πρόεδρο της ευχές  τους ενόψει της εγχείρησης που θα υποβληθεί  την ερχόμενη Πέμπτη.