Η σάπια καρδιά της Αμερικής…

prosopo 3-2

Της Ανδρούλας Γκιούρωφ

Στην παγκόσμια ιστορία υπάρχουν αρκετά δείγματα και παραδείγματα πως  αυτοκρατορίες του κακού, κατέρρεαν ως αποτέλεσμα των δικών τους εγκλημάτων, ανομημάτων και της διαφθοράς που κατάτρωγαν όχι μόνο το μεδούλι των λαών τους αλλά και των «υποταγμένων » σε αυτούς χωρών.Η Αμερική της  επίπλαστης ελευθερίας και των «χρυσών ευκαιριών» που άφησε πίσω της όπως ισχυρίζονται οι εκάστοτε ένοικοι του Λευκού Οίκου τις φυλετικές διακρίσεις,  βρίσκεται και πάλιν στην επικαιρότητα καθότι η Κου Κλουξ Κλαν αναβιώνει μέσα από ένα σαρθρό σύστημα.Ζει και κυριαρχεί μέσα στο αστυνομικό σώμα , στο δικαστικό, στην Γερουσία και σε όλα τα κέντρα εξουσίας. Ειρωνεία και συνάμα κατάρα, να   βρίσκεται σήμερα στον Λευκό Οίκο ένας αφρομερικανός πρόεδρος  και οι ομοεθνείς  του  να εξακολουθούν να είναι τα μαύρα ερίφια και οι κινητοί στόχοι πάνω στους οποίους εξασκούνται στο σημάδι  τα όργανα της λεγόμενης έννομης τάξης. Η μαύρη Αμερική ξεσηκώθηκε ως ένα ηφαίστειο που απειλεί  να συνθλίψει τα σάπια θεμέλια της  «αυτοκρατορίας» του κακού. Τον Πυγμαλίωνα του Ισλαμικού Κράτους, του Μπιν Λάντεν Λάντεν, των τζιχαντιστών,  των δικατατορικών καθεστώτων, το στήριγμα της Τουρκίας και ολων των καθεστώτων που επιμένουν να κρατούν με τη δύναμη των όπλων λαούς και χώρες σε συνθήκες ημικατοχής και διαίρεσης.Τον στηλοβάτη της Ε.Ε.  και της παντοκρατορίας  του διεφθαρμένου τραπεζικού συστήματος και του αμαρτωλού ΔΝΤ.

Οι Μαύροι Πάνθηρες ξεχύθηκαν στο Φέργκουσον  και προχωρούν  απο το Μιζούρι με αναμμένες δάδες σε Νέα Υόρκη σε Λός Ατζελες, στο Ντάλας του Τέξας  και σε κάθε πολιτεία της Αστερόεσσας, μεταλαμπαδίζοντας την   οργή για τις εν ψυχρώ δολοφονίες αφροαμερικανών των οποίων οι φονιάδες αντι να  τιμωρούνται,επιβραβεύονται.Η  παλίρροια  των εξεγερμένων συνθλίβει στο διάβα της την υποκρισία και την αδικία  αφήνοντας άναυδο ένα Γ.Γ. του ΟΗΕ- υποχείριο και αυτός του πλανηταρχείου της Αστερόεσσας- να ζητά να  σταματήσει η βία . Η βία όμως ξεκίνησε όταν ο λευκός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ  ένα 18χρονο αφρομερικανό. Κορυφώθηκε όταν λευκός αστυνομικός πυροβόλησε κατάστηθα ένα 12χρονο επειδή κρατούσε ένα παιγνίδι ομοίωμα όπλου , και φούντωσε όταν και τρίτος αφροαμερικανός ένας 20χρονος βρέθηκε δολοφονημένος σε πόρτ μπακάζ αυτοκινήτου αφού  πρώτα τον έκαψαν. Φλέγεται η Αμερική και οι ηγετες της ζητούν και άλλο στρατό να καταπνίξει την οργή .Αλλά οι «λεγεώνες»  της αυτοκρατορίας της βρίσκονται στο Ιράκ , στην Αφρική, έξω από τα σύνορα  της Ρωσίας  με το ΝΑΤΟ να σημαδεύει την Μόσχα. Χύνουν κροκοδείλια δακρυα επιβάλλοντας κυρώσεις στη Μόσχα  επειδή έσπευσε να στηρίξει ομοεθνείς Ρώσους στην Ουκρανία   που καταδιώκονται απο το φιλοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου.Ω μέγιστο όνειδος και υποκρισία των δήθεν κακών Ρώσων και των καλών «φιλοναζιστών» με τις πληρωμένες ορτνάντζες  των   διεθνή Μ.Μ.Ε  να υποκλίνονται σε ΗΠΑ και Ε.Ε.

Η ΕΕ. επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία.Καμιά τιμωρία όμως εναντίον της Τουρκίας που παραβιάζει επι εδάφους, θαλάσση, και αέρος τα κυριαρχικά δικαιώματα μιας χώρας μέλους της. Η Αμερική επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία και όχι στην Τουρκία επειδή θέλει να γονατίσει κάθε χώρα που στηρίζει το δίκαιο και τους αδύναμους λαούς οι οποίοι αξιωνουν τα αυτονόητα:Ψωμί δικαιοσύνη λευτεριά και αποτίναξη κάθε ζυγού, στρατιωτικού και οικονομικού από τις πλάτες τους.

Για να δούμε τώρα η  ευαίσθητη Ε.Ε. θα επιβάλει κυρώσεις στην Αμερική για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Αφροαμερικανών και για το όργιο των φυλετικών  διακρίσεων  ή θα μείνει προσκολλημένη εναντίον της Μόσχας ;