Θλίψη για το θάνατο του Μ.Θωμα αστυνομικού της φρουράς του Γ.Γ.ΑΚΕΛ

Το ΑΚΕΛ με μεγάλη θλίψη ανακοίνωσε απόψε  το θάνατο του Μάριου Θωμά, «ο οποίος με συνέπεια υπηρέτησε επί σειρά ετών στην αστυνομική φρουρά του ΓΓ της ΚΕ ΑΚΕΛ».image735-1.aspx

Σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ εκφράζει «αμέριστη συμπαράσταση στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τους γονείς του εκλιπόντος».

Την ίδια ώρα, το ΑΚΕΛ, εκφράζει «οργή και αγανάκτηση  για το γεγονός ότι ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης παραβίασαν κάθε έννοια ηθικής και δεοντολογίας δημοσιοποιώντας το τραγικό συμβάν προτού καν ενημερωθεί η οικογένεια» του αποθανόντα.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία έχει ακόμη κλειστό τον δρόμο μπροστά από τα γραφεία της ΚΕ του ΑΚΕΛ στην οδό Εζεκία Παπαϊωάννου και στο χώρο βρίσκονται άνδρες της Δύναμης.

Νωρίτερα  αστυνομική πηγή ενημέρωσε για περιστατικό πυροβολισμού που σημειώθηκε το απόγευμα στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ.

Οι  πρώτες πληροφορίες ανέφεραν  ότι , εντοπίστηκε ένα πρόσωπο νεκρό και εκ πρώτης όψεως, σύμφωνα με τις ιδιες πηγές, φαίνεται να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Στο χώρο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη και το τμήμα της οδού  Εζεκία Παπαϊωάννου, όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΚΕ του ΑΚΕΛ και ο δρόμος είχε αποκλειστεί.