Επίθεση ΔΗΣΥ προς Ν.Παπαδόπουλο για την οικονομία

Σε επίθεση στον υποψήφιο Πρόεδρος τη; Δημοκρατίας Νκόλα Παπαδόπουλο προέβη ο ΔΗΣΥ και διερωτάται

«ποιό σχέδιο  για την οικονομία έχει ο Ν.Παπαδόπουλος; Τα τρία χρόνια που στήριξε τη στρατηγική του Προέδρου Αναστασιάδη και την ανάκαμψη της χώρας ή τα δυο επόμενα που επιδίδεται σε άρνηση και λαϊκισμό;»

Σε δήλωση του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Πρ. Προδρόμου αναφέρει:

«Ενοχλήθηκαν και αντιδρούν σήμερα οι υποστηρικτές του υποψηφίου Νικόλα Παπαδόπουλου επειδή μειώνεται ο αριθμός των Κυπρίων που βρίσκονται μπροστά σε «κίνδυνο φτώχειας»!

Δεν έχουν το θάρρος να αναγνωρίσουν ότι οι πολιτικές της διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη είναι συνώνυμες με μια πορεία ανάπτυξης. Ούτε μπορούν να παραδεχτούν ότι σε αυτή την εποχή της ανάπτυξης μπορούμε ολοένα και περισσότερο να αντιμετωπίζουμε προβλήματα και να έχουμε προοπτική ευημερίας.

Μας λένε ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει σχέδιο.
Ποιό σχέδιο όμως; Εδώ ο υποψήφιος Νικόλας Παπαδόπουλος δεν μπορεί κάν να θυμηθεί την περίοδο που είχε πράγματι σχέδιο και επί τρία χρόνια στήριξε την πορεία διόρθωσης της οικονομίας.

Ποιό σχέδιο έχει ο Νικόλας Παπαδόπουλος; Τα τρία χρόνια που στήριξε τη στρατηγική ανάκαμψης της χώρας ή τα δυο επόμενα χρόνια που σαν δεύτερο ΑΚΕΛ επιδίδεται συστηματικά στην άρνηση και το λαϊκισμό;

Τόσο πολύ το επιτελείο Παπαδόπουλου και το ΔΗΚΟ είναι απορροφημένοι από μια κοντόφθαλμη αντιπολίτευση της άρνησης που δεν μπορούν κάν να θυμηθούν τα χρόνια που ο υποψήφιός τους στήριξε την αποφασιστική πορεία του Προέδρου Αναστασιάδη και την τιτάνια προσπάθεια για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και το μνημόνιο. Με αυτό τον τρόπο σβήνουν και τη θετική συνεισφορά του και τελικά τον αδικούν.»