ΔΗΚΟ: Ο Πρόεδρος ενημερώνει μόνο όσους τον χειροκροτούν

 

Συνεχίσθηκε και σήμερα η αντιπαράθεση και η κριτική εναντίον της κυβέρνησης γα την επιλεκτική διαρροή εγγράφων του Εθνικού Συμβουλίου στην εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ.imagew-1.aspx

Το ΔΗΚΟ με ανακοίνωση του αναφέρει:

«Σε σημερινή του παρέμβαση στο ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε απόρρητη επιστολή με έγγραφα, όπως αυτή που επιλεκτικά έστειλε στον Διευθυντή της εφημερίδας Πολίτης, σε ομάδα συμπολιτών μας.

Ο κ. Αναστασιάδης οφείλει να απαντήσει:

  • Σε ποιους άλλους έστειλε τέτοια επιστολή;
  • Γιατί κρατά το λαό και το Εθνικό Συμβούλιο στο σκοτάδι και επιμένει να ενημερώνει μόνο όσους τον χειροκροτούν;»

Η Συμμαχία Πολιτών

Την επιλεκτική διαρροή καταγγέλλει και η Συμμαχλια Πολιτών.

Σε δηλωση του ο  εκπρόσωπος τύπου του εκλογικού επιτελείου του υποψηφίου προέδρου της Δημοκρατίας Γ. Λιλλήκα , Κωνσταντίνος Ζένιου, ανέφερε:

«Mε την Κυβέρνηση Αναστασιάδη μαθαίνουμε νέους ορισμούς της φράσης “Απόρρητο Έγγραφο”.

Η Κυβέρνηση αποφάσισε να περάσει από την δημοσιογραφία στις Δημόσιες Σχέσεις, αφού ο ανώτατος άρχοντας του κράτους αποστέλλει σε επιλεγμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δημοσιογράφους, έγγραφα με τα οποία προσπαθεί να πείσει για την ορθότητα των χειρισμών του στο Κρανς Μοντάνα.

Έγγραφα τα οποία δεν δόθηκαν καν στα μέλη του  Εθνικού Συμβουλίου, τα οποία ενημερώνονται από τον Τύπο.

Συνώνυμα της τακτικής αυτής του προέδρου της Δημοκρατίας μπορεί να είναι οι λέξεις προπαγάνδα, η πολιτική της τσαπατσουλιάς, της προχειρότητας και οι επιλεγμένες δημόσιες σχέσεις.

Εμείς  απλά σημειώνουμε ότι  η τακτική των επιλεγμένων διαρροών προς τον τύπο, δείχνει το επίπεδο το οποίο επέλεξε το πλούσιο κατά τα  άλλα επικοινωνιακό επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη να ακολουθήσει μέχρι τον Φεβρουάριο»