Οταν η σιωπή γίνεται εργαλείο χειραγώγησης και ελέγχου

 

 

 

????????????????????????????????????

Γράφει η Ανδρούλα Γκιούρωφ

O πρόσφατα αποθανών (σε ηλικία 101 χρόνων), πατριάρχης της θρυλικής οικογένειας των Ροκφέλερ και ένας από τα φερόμενα μέλη της αιμοσταγούς «παγκόσμιας κυβέρνησης», Ντέιβιντ Ροκφέλερ, αποκάλυπτε το 1991 τα σχέδια του για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και την Υπερκυβέρνηση των ελίτ και των τραπεζιτών όπως την οραματιζόταν.Σ’ένα βίντεο που διέρρευσε, φέρεται να δηλώνει:

«Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, τους New York Times, το περιοδικό Time και άλλων μεγάλων εκδοτικών οίκων   των οποίων οι διευθυντές έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις μας και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για σχεδόν σαράντα χρόνια…» (!)

Και παρακάτω εξηγεί τους λόγους: «Θα ήταν αδύνατο για μας να αναπτύξουμε το σχέδιο μας για τον κόσμο, αν είχαμε υποστεί τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Όμως, ο κόσμος είναι πιο ώριμος τώρα και έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από την εθνική παραδοσιακή διακυβέρνηση που ασκείται εδώ και αιώνες.»

Tραπεζίτες, πολυεκατομμυριούχοι, υπερεθνικοί καθότι το χρήμα δεν έχει πατρίδα, μια βρόμικη ελίτ που επιδιώκει μέχρι σήμερα με πείσμα να καταργήσει την λαική κυριαρχία των κρατών, να ισοπεδώσει την εθνική τους ταυτότητα με δήθεν πολυπολιτισμικές κοινωνίες, χειρότερες και από τον Πύργο της Βαβέλ, προκειμένου να μην καταλαμβαίνει κανένας κανέναν.Και όταν το χάος πρυτανεύσει θα έρχεται ως μεσσίας η «παγκόσμια κυβέρνηση» για να καθαρίζει και να αποταμιεύει το λαβείν και τα αργύρια απο τις σπονδές αίματος των λαών.

H σιωπή λοιπόν ήταν είναι και παραμένει το κοινό μυστικό του κάθε συνωμότη και κατεργάρη. Του κάθε δολοπλόκου. Αυτάδελφες της σιωπής, η ανοχή, η συνενοχή, και η αισχύνη .To όνειδος για κάθε ανθρώπινο ον.Να γνωρίζει αλλά να σιωπά υπέρ των συμφερόντων μιας δράκας γερακιών που θέλουν να καθορίζουν τις τύχες των λαών, να κινούν τις μαριονέτες και τους αχυράνθρωπους τους, όπως θέλουν και όποτε θέλουν .Να ισοπεδώνουν πόλεις να διαλύουν έθνη να επιβάλλουν πραξικοπήματα, να δολοφονούν στο όνομα της δημοκρατίας.Tα εγκλήματα πολέμου όπως η βίαιη δημογραφική αλλοίωση αυτόχθονων πληθυσμών βαφτίζονται ως «σεβασμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και οι κουβαλητοί έποικοι ως ισότιμοι πολίτες, έστω και αν κατακρατούν με τη δύναμη των όπλων τα σπίτια και τις περιουσίες των νόμιμων ιδιοκτητών .

Ξανά στο κρεβάτι του Προκρούστη…

H Kύπρος, το μικρό αυτό μαργαριτάρι της Ανατολικής Μεσογείου, κινδυνεύει εκ νέου να βρεθεί κάτω από τις μυλόπετρες των γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών συμφερόντων.Θα βρεθεί ξανά στο κρεβάτι του Προκρούστη καθότι δεν έπαψε ποτέ να βρίσκεται στους σχεδιασμούς των κορυφαίων αυτών ληστάρχων.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Ντ. Ροκφέλλερ του οποίου η ανάμειξη ως τραπεζίτης, με το international banking, τον έφερε στο κατώφλι παγκόσμιων ηγετών, ίδρυσε το 1973  ένα κλαμπ κορυφαίων πολιτικών και επιχειρηματιών από τη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά), την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ιαπωνία, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των τριών αυτών πόλων. Τα 350 περίπου μέλη της Trilateral Commission συναντώνται κάθε φθινόπωρο και στα τραπέζια της τίθενται όλα τα ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια οικονομία και την πολιτική, με τις αποφάσεις που παίρνονται να καθορίζουν τις κατευθύνσεις της διεθνούς πολιτικοοικονομικής σκηνής.

Οι άλλες δύο οικουμενικές λέσχες στις οποίες συναντώνται οι μεγάλοι της πολιτικής και της οικονομίας, είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, και η Λέσχη Mπίλντερμπεργκ.

Στην Κύπρο προφανώς κάποιοι να θεωρούν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ως μια αθώα οργάνωση η οποία ασχολείται μόνο με τρέχοντα οικονομικά ζητήματα.Οικονομία και πολιτική είναι σφικτοδεμένες εδώ και αιώνες και η πρώτη καθορίζει τη δράση της δεύτερης.

Να υπενθυμίσουμε πως ο απερχόμενος ειδικός σύμβουλος του Γ.Γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Εσπεν Μπαρθ Αιντε είναι ένα από τα εξέχοντα στελέχη του Φόρουμ. Ηταν αυτός που διοργάνωσε τη μετάβαση Αναστασιάδη-Ακιντζί στην τελευταία σύναξη της συνόδου στο Νταβός της Ελβετίας τον περασμένο Γενάρη με τον κατοχικό ηγέτη να αναβαθμίζεται ως ισότιμος ηγέτης και όχι ως ο εγκάθετος της Τουρκίας στα κατεχόμενα Κυπριακά εδάφη.

Οι αμαρτωλές Μ.Κ.Ο και η δράση τους

Πίσω από μυστικές οργανώσεις, κλειστές λέσχες, και μυστικά κονδύλια τα οποία καμιά κυβέρνηση δεν έχει τη διάθεση να ερευνήσει , ακολουθεί ένα τσούρμο Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (οι λεγόμενες και NGO).Δεκάδες χιλιάδες ανα την υφήλιο καλούνται να κάνουν την βρόμικη δουλειά και να προετοιμάζουν το έδαφο σύμφωνα με την πολιτική της ελίτ των πολυεκατομμυριούχων όπως την περιέγραψε και ο μακαρίτης πια Ντέιβιντ Ροκφέλλερ πως «οι λαοί δεν πρέπει να έχουν εθνικές κυβερνήσεις αλλά να ελέγχονται από μια παγκόσμια κυβέρνηση».

Στην Κύπρο είδαμε πώς λειτούργησαν κάποιες Μ.Κ.Ο. την περίοδο 2001-2004 όταν οι Αμερικανοί, οι Βρετανοί , οι Τούρκοι σε συνεργασία με την τότε κυβέρνηση της Ελλάδας αλλά και πολιτικούς στη Λευκωσία συνέγραψαν και προωθούσαν λυσσαλέα το ρατσιστικό και φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν.

Ηταν την εποχή εκείνη που Κύπριοι πολιτικοί ή φερόμενοι ως παράγοντες της Κυπριακής κοινωνίας, έτρεχαν σαν τις μύγες στο μέλι για να συμμετάσχουν σε αμερικανόπνευστα σεμινάρια προκειμένου να δασκαλευτούν και να πεισθούν πως για τη μη λύση του Κυπριακού ευθύνεται η Ε/κ πλευρά.Για να εμπεδώσουν την πολιτική παράνοια πως από ενα διεθνές πρόβλημα εισβολής και κατοχής, το κυπριακό μεταλλάχθηκε σε ψυχολογικό ζήτημα ή ακόμα και ως «κατάλοιπο σοβινισμού και εθνικισμού» των Ε/κ.

Ηταν τότε που η USAID, μέσω της αμαρτωλής UNOPS άνοιγε τον πακτωλό εκατομμυριων δολαρίων για να χρηματοδοτήσει Μ.Κ.Ο που σαν έτοιμες από καιρό, διαφήμιζαν το εκτρωματικό σχέδιο Ανάν.Και αντι να δουν οι επαϊοντες ποιοι και γιατί επώαζαν το αυγό του φιδιού, κατηγορούσαν τους γνήσιους πατριώτες Ε/κ ως τους «εχθρούς της λύσης».

Μέχρι και οργάνωση για την ευημερία των γαιδουριών είδαμε να εκκολάπτεται και να σέρνει το χορό υπέρ του σχεδίου.

Ο εκκωφαντικός ήχος των αργυρίων, η πλύση εγκεφάλου στα αμερικανόπνευστα σεμινάρια, τα σούρτα φέρτα σε ξένες πρεσβείες, προφανώς θα έκρυβε από το οπτικό τους πεδίο, τους κινδύνους που περνούσε τότε η μικρή και ανυπεράσπιστη Κύπρος.

Λυσσαλέα η προπαγάνδα τους.Αδυσώπητος το μίσος εναντίον όσων δεν υπέκυπταν στο ιμπεριαλιστικό φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν. Και σαν αφιονισμένες Ηρωδιάδες έσπευδαν να στηλιτεύσουν, να κτυπήσουν τους διαφωνούντες. Aπό την άλλη κόρδωναν με τον τίτλο που τους έδωσαν οι αμερικανοβρετανοί ως οι oppinion leaders ( διαμορφωτές της κοινής γνώμης) που θα επειθαν τον κάθε «ξεροκέφαλο» ε/κ να αποδεχθεί την τελεσίδικη ποινή της πατρίδας του.

Τα WIKILEAKS τους κατέγραψαν …

Χάρη στον ιστότοπο WIKILEAKS (του οποίου ο δημιουργός, διώκεται ακόμη από τους διεθνείς συνωμότες παρά την πρόσφατη δικαίωση του από δικαστήριο της Σουηδίας ), διαβάσαμε ποίοι εν Κύπρω πολιτικοί  κλωθογύριζαν σε ξένες πρεσβείες και έπαιρναν οδηγίες.Και υπάρχουν καταγεγραμμένα έγγραφα και τεκμήρια πώς δρούσαν υπογείως και σε διατεταγμένη για να περάσει το αντικυπριακό σχέδιο Ανάν.

Ευτυχώς o λαός διαισθάνθηκε τους κινδύνους.Απ’ όλα τα κομματικά, πολιτικά σχήματα, φούντωσε και συμπαράσυρε όσους επιβουλεύονταν το μέλλον του. Σήμερα αυτό το ποτάμι αφουγκράζεται και αναμένει.Ετοιμάζει την ορμητική πορεία του να γκρεμμίσει τα «κάστρα» και τις εφήμερες «καρέκλες» όσων νομίζουν πως με τεμενάδες υπέρ των αμερικανοβρετανών, των κάθε Αιντε, Ντάουνερ,και ντε Σόττο, των κάθε Ερντογάν , Τσαβούσογλου και της κάθε μαδημένης αλεπούς στη γηραιά Αλβιώνα, μπορούν να τον ξεγελάσουν με σχέδια που θα δένουν πεισθάγκωνα την Κύπρο στο άρμα της Τουρκίας και του κάθε ιμπεριαλιστή .

Πού να βρίσκεται άραγε σήμερα ο Κόφι Ανάν ο οποίος ήθελε να ακυρώσει τα ψηφίσματα 541 και 550 στα οποία η παράνομη ανακηρυχθεισα ,«ΤΔΒΚ» καταγράφετο ως υποτελές μόρφωμα της Τουρκίας; Γυροφέρνει στις Ην.Πολιτείες αργόσχολος και ξεχασμένος από όλους.

Kαι ποιός εμποδίζει σήμερα την Κυπριακή Δημοκρατία και τον νόμιμα εκλελεγμένο Πρόεδρο της, να υπενθυμίζει αυτά τα ψηφίσματα στους επιτελείς των Ην.Εθνών;

Από ποιούς χρηματοδοτούνται οι Μ.Κ.Ο και πώς ελέγχονται;

Οταν ο Βλ.Πούτιν κατέθετε το 2012 με τη διαδικασία του κατεπείγοντως στη Ρωσική Δούμα νομοσχέδιο για τις Μ.Κ.Ο, τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε από τις κλειστές λέσχες, τον κάθε Ροκφέλερ και Τζορτζ Σόρος, έσπευδαν να τον κατηγορήσουν πως θέλει να θέσει υπό τον έλεγχο του «ανεξάρτητες οργανώσεις» και ότι κατηγορεί συλλήβδην ως «ξένους πράκτορες» τα μελη των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα. Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ τόνιζε με έμφαση πως « η οικονομική στήριξη των ΗΠΑ προς ρωσικές ΜΚΟ είναι αγκάθι στις σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον.Σημείωνε ακόμα πως:«Οι δραστηριότητες αυτές πήραν μια τέτοια έκταση που καθίστανται πρόβλημα για τις σχέσεις μας. Ανησυχούμε πραγματικά για το γεγονός ότι από την πλευρά της Ουάσινγκτον χρηματοδοτούνται ορισμένες οργανώσεις και κινήματα στη Ρωσία.

Οι οργανώσεις «υπεράσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων» καταδίκασαν αυτόν τον νόμο, ο οποίος χαρακτηρίσθηκε από τη Διεθνή Αμνηστία “τελευταίο κεφάλαιο στην άνευ προηγουμένου καταστολή των μη κυβερνητικών οργανώσεων”. Tο περιβόητο Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων (HRW) επίσης μη κυβερνητική οργάνωση ισχυριζόταν , ότι:   “Στόχος του νέου νόμου είναι στην πραγματικότητα οι ρωσικές οργανώσεις”, καθώς τις “αποκόπτει από τους διεθνείς εταίρους τους”.

O Βλ.Πούτιν παρά τις επικρίσεις των ξένων και ελεγχόμενων οργανώσεων ενέκρινε το νόμο ενώ τον Απρίλη του 2014 ζήτησε από τη ρωσική υπηρεσία ασφαλείας FSB να διασφαλίσει ότι η Ρωσία δεν θα ακολουθήσει το «παράδειγμα» της Ουκρανίας, επιτρέποντας στη Δύση να χρησιμοποιήσει Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στη χώρα για «καταστροφικούς» σκοπούς.

«Πρέπει να κάνουμε σαφώς το διαχωρισμό μεταξύ της νόμιμης δραστηριότητας της αντιπολίτευσης, όπως συμβαίνει σε κάθε δημοκρατική χώρα, και στον εξτρεμισμό, ο οποίος οικοδομείται στηριζόμενος στο μίσος, υποκινώντας τον εθνικό και το διεθνή διχασμό και αψηφώντας το νόμο και το Σύνταγμα», σημείωνε ο Πούτιν σε συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής της FSB.

«Πρέπει να μπορούμε να διακρίνουμε τη διαφορά ανάμεσα στους πολιτισμένους αντιτιθέμενους στις αρχές και στην εξυπηρέτηση ξένων εθνικών συμφερόντων που βλάπτουν τη χώρα μας» τόνιζε, παραπέμποντας στις μεγάλες διαδηλώσεις το χειμώνα του 2012-2013 οι οποίες ήταν δημιούργημα οργανώσεων που χρηματοδοτούνταν από το εξωτερικό.

Στην Κύπρο επιβάλλεται ο έλεγχος τους

Μ.Κ.Ο σε Κύπρο και Ελλάδα λυμαίνονται κονδύλια για τα οποία ουδείς γνωρίζει από πού προέρχονται.

Εκατοντάδες Μ.Κ.Ο στην Ελλάδα μπηκαν επικεφαλής της διακίνησης προσφύγων πνίγοντας κυριολεκτικά την Ελλάδα από πρόσφυγες που κατευθύνονταν από τα παράλια της Τουρκίας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που τον Νιόβρη του 2015 το

TRIBUNE αποκάλυπτε ότι στη Λέσβο δρούσε μια  ισλαμιστική ανθρωπιστική οργάνωση, η One Nation, της οποίας τα μέλη είναι σκληροί ισλαμιστές.

Στις 29 Νοεμβρίου στάληκε η πληροφορία μέσω Twitter ότι η ρωσική Πολεμική Αεροπορία βομβάρδισε τις αποθήκες της One Nation στο χωριό Αλ Ντάνα στην επαρχία Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας, περιοχή που ελέγχεται από την Αλ Κάιντα και τις τουρκόφιλες τζιχαντιστικές συμμορίες. Οι όπου γης χρηματοδοτούμενες και ελεγχόμενες Μ.Κ.Ο από κλειστές λέσχες, έσπευσαν να κατηγορήσουν την Ρωσια αλλά όχι αυτούς που κρύβονταν πίσω από την «One Nation»

Oι θεσμοί στην Κύπρο φαίνεται να αντιμετωπίζουν με μια απαράδεκτη ανοχή τη δράση Μ.Κ.Ο και υπάρχει απροθυμία να ασχοληθουν με το « πόθεν έσχες» τους .

Aλήθεια με ποιά χρήματα λειτουργούν αυτές οι ΜΚΟ και πόσο ανεξάρτητες είναι;

Μετά το ναυάγιο των συνομιλιών της πενταμερούς Διάσκεψης στο Κραν Μοντάνα ακούγονται δυστυχώς από Ελληνες Κύπριους φωνές αποενοχοποιήσης του Τσαβούσογλου και του εγκάθετου της Τουρκίας Ακιντζί.Ποιοί άραγε υποκινούν αυτές τις αντιδράσεις και ποίοι έναντι ποιού τιμήματος υποθάλπουν αυτές τις φωνές;

Σίγουρα θα υπάρξουν νέες πρωτοβουλίες για συνέχιση των προσπαθειών επίλυσης του Κυπριακού με τον τρόπο που επιδιώκουν τα ιμπεριαλιστικά γεράκια προς εξυπηρέτηση των γεωστρατηγικών τους συμφερόντων.Διαφαινεται ποίοι θα τεθούν ξανά επικεφαλής της παραμόρφωσης και εξωραϊσμού των όποιων κακόβουλων σχεδίων.Ομως είναι καλά να γνωρίζει επιτέλους ο Κυπριακός λαός οι διάφορες ΜΚΟ από ποιούς χρηματοδούνται ή ποιά αλλότρια συμφέροντα έχουν «τηρώντας το νόμο της σιωπής» του Ροκφέλλερ για να περάσει ένα εθνοκτόνο σχέδιο σε βάρος της πατρίδας τους.

Και να γνωρίζει ποιά εργαλεία χειραγώγησης της κοινής γνώμης θα χρησιμοποιήσουν ξανά οι «χρηματοδότες»,όπως έγινε το 2004 και όπως φαίνεται επαναλαμβάνεται και τώρα.

(Δημοσιεύτηκε στην εφ.ΣΗΜΕΡΙΝΗ στις 13 Αυγούστου)