ΑΚΕΛ:Ο Προδρόμου πριν προβαίνει σε υπαινιγμούς να ενημερωθεί για τις θέσεις προέδρου ΔΗΣΥ στο Ε.Σ.


Απάντηση στον ΔΗΣΥ έδωσε το ΑΚΕΛ καλώντας τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Πρ.Προδρόμου,  να ενημερωθεί για τις θέσεις που εξέφρασε ο ηγέτης του κόμματός του στο Εθνικό Συμβούλιο πριν να προβαίνει σε τέτοιου είδους απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του ΑΚΕΛ.prodromou1000

Η απάντηση ΑΚΕΛ είναι η πιο κάτω:

“Η ηγεσία του ΔΗΣΥ γνωρίζει πολύ καλά τις θέσεις του ΑΚΕΛ. Γνωρίζει ότι το ΑΚΕΛ δεν αποδέχεται ούτε εγγυήσεις, ούτε επεμβατικά δικαιώματα, ούτε παραμονή κατοχικών στρατευμάτων. Άλλοι είναι που στο παρελθόν αποδέχτηκαν και τις εγγυήσεις, και τα επεμβατικά δικαιώματα και την εσαεί παραμονή στρατευμάτων. Άρα οι σημερινοί λεονταρισμοί της ηγεσίας του ΔΗΣΥ ας μην απευθύνονται στο ΑΚΕΛ.

Αν μετά από τόσο δημόσιο διάλογο η ηγεσία του Συναγερμού αδυνατεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο επικρίνεται ο κ. Αναστασιάδης, αδυνατούμε να βοηθήσουμε περαιτέρω. Ο ίδιος ο ΓΓ του ΑΚΕΛ έχει αρκετές φορές δημόσια συγκεκριμενοποιήσει την κριτική που ασκείται στον κ. Αναστασιάδη.

Ο κ. Προδρόμου τέλος, καλά είναι να ενημερωθεί για τις θέσεις που εξέφρασε ο ηγέτης του κόμματός του στο Εθνικό Συμβούλιο πριν να προβαίνει σε τέτοιου είδους απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του ΑΚΕΛ.”