Αλληλεγγύη :Κακώς διαμαρτύρεται ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ για τη δημοσιότητα που δόθηκε για το κρυφό ραντεβού του με τον Αιντε


«Ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ ενοχλήθηκε για τη δημοσιότητα που δόθηκε γύρω από το κρυφό ραντεβού του με τον ειδικό εκπρόσωπο του Γ.Γ των Η.Ε».
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αλληλεγγύη και προσθέτει: «Ως Κίνημα παρατηρούμε εκ προοιμίου ότι ο κ. Άντρος Κυπριανού αδικαιολογήτως ενοχλείται και κακώς διαμαρτύρεται».cache_728x3000_Analog_medium_420008_72808_282017
«Η πολιτική- δυστυχώς για τον κύριο Κυπριανού- έχει τους δικούς της κανόνες λειτουργίας. Ασκείται έντιμα, με παρρησία και δεν αποκρύβεται. Όταν μάλιστα η κρυφή συνάντηση αφορά το κυπριακό- δηλαδή το μέλλον ενός λαού- γίνεται αμέσως μετά το Κρανς Μοντανά και με συνομιλητή ο οποίος είχε επανειλημμένα διαταραγμένες σχέσεις με την Ελλαδική και την Κυπριακή πλευρά, για να πούμε το λιγότερο» αναφέρει η ανακοίνωση.
«Οι αναφορές στο παρελθόν δεν εξιλεώνουν τον κ. Κυπριανού. Αντίθετα επιβαρύνουν περισσότερο τη θέση του, αφού ακόμα και ίδιος αντιλαμβάνεται το σφάλμα του και προσπαθεί να του προσδώσει ελαφρυντικά με αναφορά σε άλλου είδους συναντήσεις, για διαφορετικούς λόγους και κάτω από διαφορετικές συνθήκες τις οποίες ο ίδιος γνωρίζει πάρα πολύ καλά» καταλήγει η ανακοίνωση του Κινήματος.