Ο Ακιντζί και οι “φίλοι ” του δεν διαμαρτύρονται τώρα για την επέτειο της κατάληψης της Κύπρου από τους Οθωμανούς;


Με διάφορες τελετές  εορτάζεται σήμερα  στα κατεχόμενα η 446η 9Pk47SyzhawtKGtYaGM_w6Kw7IZfMMywJVp3XascAGl48QniMQYw0hxHldrLRntCLBc8kw=s152επέτειος της κατάληψης της Κύπρου από τους Οθωμανούς, η 59η επέτειος της ίδρυσης της τρομοκρατικής ΤΜΤ καθώς και η 41η επέτειος της εγκαθίδρυσης των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τη λεγόμενη προεδρία, με την ευκαιρία ο διοικητής του κατοχικού στρατού , αρχιστράτηγος Γιλμάζ Γιλντιρίμ είχε συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Δεν έγιναν δηλώσεις μετά τη συνάντηση.

Ο ψευδοπρωθυπουργός Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν δήλωσε ότι Τουρκοκύπριοι οφείλουν να γνωρίζουν καλά την ιστορία τους, να διδάσκονται από το παρελθόν και να εργάζονται για την προαγωγή του ψευδοκράτους.

Αποτελεί τιμή ο εορτασμός των τριών επετείων, συνέχισε ο κ. Οζγκιουργκιούν, και είπε ότι ο πόνος και οι αγώνες του παρελθόντος δεν μπορούν να ξεχαστούν.

Ο Ακιντζι όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκε αλλά συμμετέχει σε αυτούς τους απαράδεκτους “εορτασμούς” οι οποίοι αποδεικνύουν την σταδιακή ενσωμάτωση των κυπριακών κατεχομένων εδαφών