Τερματίζει τη σεναριολογία για υποψηφιότητα του ο Μ.Κεραυνός

 

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή του ότι δεν αποφάσισε να κατέλθει υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές και πως δεν του έχει γίνει πρόταση από κανένα κόμμα.makis-keravnos

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, «επειδή τους τελευταίους μήνες και ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες γίνεται αναφορά στο όνομα μου από  τα ΜΜΕ ως πιθανού υποψήφιου για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, δηλώνω ότι δεν έχω πάρει τέτοια απόφαση παρά τις προτροπές και ενθαρρύνσεις από πολλούς φίλους, τους οποίους ευχαριστώ για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου».

Σχετικά με τις αναφορές για πιθανή στήριξη του από κόμματα, ο κ. Κεραυνός διαβεβαιώνει ότι δεν είχε καμία πρόταση υποψηφιότητας από κόμμα. «Οι επαφές μου με την κομματική ζωή του τόπου, παραμένουν ως οι καθημερινές συζητήσεις με πολιτικούς και κομματικούς φίλους από όλους τους κομματικούς χώρους. Υπενθυμίζω ότι είμαι στέλεχος του ΔΗΚΟ και ήδη το κόμμα μου έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Προέδρου του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου», καταλήγει.