Αρνείται ν’απαντήσει και κάνει καταγγελίες η Μ. Σολομωνίδου

solomonidou-vergas

Η υπάλληλος του Δήμου Πάφου κ. Μαρία Σολομωνίδου αρνείται να συνεργαστεί με τον ερευνώντα λειτουργό στο Δήμο Πάφου για τις γνωστές υποθέσεις που απασχόλησαν προσφατα την κοινή γνώμη και αφορούν κατηγορίες εναντίον της για την αποστολή απειλητικών μηνυμάτων ενώ είχε συλληφθεί και ανακριθεί για την υπόθεση της συναυλίας του Σάκη Ρουβά. Παράλληλα όμως, δεν διστάζει να προβαίνει σε καταγγελίες που αφορούν άλλους. Συγκεκριμένα διατύπωσε καταγγελία εναντίον του Δημοτικού Γραμματέα του Δήμου Πάφου Θέμη Φιλιππίδη στην Αστυνομία διατυπώνοντας τον ισχυρισμό ότι χωρίς να υπάρχει ένταλμα από το δικαστήριο ούτε παρουσία αστυνομικών, με οδηγίες του δημοτικού γραμματέα, παραδόθηκε στον ίδιο τον κ. Φιλιππίδη από δύο υπαλλήλους φωτοτυπικό υλικό του σημειωματάριου  με προσωπικές της σημειώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παράδοση φωτοτυπικού υλικού του  προσωπικού της ημερολογίου  χωρίς την άδεια της,  την διαπίστωσε η ίδια μέσα από το μαρτυρικό υλικό που της παραδόθηκε από την ερευνώντα λειτουργό που τοποθέτησε ο Δήμος Πάφου.

Στο μεταξύ, η Μαρία Σολομωνίδου, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις από την ερευνώντα λειτουργό  και επικαλέστηκε νομική συμβουλή βάσει της οποίας η πειθαρχική έρευνα που διεξάγεται εναντίον της στο Δήμο Πάφου  είναι παράνομη και συμπλέκεται με θέματα που εξετάζει κλιμάκιο των ανακριτών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων .