Υποχώρησε μέρος της ψευδοροφής του κτηρίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης


Μέρος της ψευδοροφής στο ισόγειο του κτηρίου όπου στεγάζεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως υποχώρησε, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό αστυνομικού.imagew-1.aspx

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωση του αναφορικά με το σημερινό συμβάν ενημερώνει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το κοινό και η εξυπηρέτηση για πιστοποίηση εγγράφων (Υπηρεσία apostille) λειτουργεί κανονικά, καθώς οι πολίτες μπορούν να εισέρχονται προσωρινά στα Γραφεία από το πίσω μέρος του κτηρίου.

Το ατυχές περιστατικό, όπως αναφέρεται, συνέβη όταν μέρος της ψευδοροφής υποχώρησε και προκάλεσε τον ελαφρύ τραυματισμό αστυνομικού, που εργάζεται στο σημείο, ο οποίος κτύπησε ελαφρώς στην προσπάθειά του να αποφύγει την πτώση του κομματιού.
Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο του ατυχήματος κλήθηκε αμέσως και ο ιδιοκτήτης του κτηρίου για να επιληφθεί της ζημιάς που προκλήθηκε, καταλήγει η ανακοίνωση.

Στην ανακοινωση του Υπουργειου δεν υπάρχει καμιά αναφορά για τον ιδιοκτήτη του κτιρίου , το ποσό του ενοικίου και γιατί δεν υπήρξε συντήρηση του κτιρίου.