Δεν παραιτείται από τη Συμμαχία Πολιτών, λέει ο Σ.Αγγελίδης

Δεν παραιτείται από  τη Συμμαχία Πολιτών και δεν σκοπεύει να το πράξει στην παρούσα φάση, δήλωσε στον ραδιοσταθμό Active 107.4 το μέλος της Πολιτικής Συγκλήτου Σίμος Αγγελίδης, ο οποίος απουσίαζε την Κυριακή από την εξαγγελία της υποψηφιότητας Λιλλήκα.cache_728x3000_Analog_medium_398714_40626_1552017

Eρωτηθείς αν θα αναμένει να προκύψουν διαγραφές στη Συμμαχία Πολιτών, ο Σ.Αγγελίδης, ανέφερε πως απεύχεταιε να ακολουθήσουν διαγραφές, αλλά σημείωσε, “αν κάποιοι το θέσουν, θα το χειριστούμε ανάλογα”. Το μόνο που υπάρχει ως δεδομένο είπε, είναι η δήλωση Λιλλήκα πως αν υπάρξει υπόσκαψη της Συμμαχίας, τότε μπορεί να ενεργοποιηθούν κάποιες πρόνοιες της Συγκλήτου.

Δύο υποψηφιότητες διχάζουν το λαό επέμεινε ο Σίμος Αγγελίδης, αλλά κάλεσε τους Λιλλήκα και Παπαδόπουλο, αφού το επέλεξαν, να τρέξουν παράλληλα στην προεκλογική διαδικασία. Η υποψηφιότητα συμπλήρωσε, που θα αποδείξει τη μεγαλύτερη δυναμική, να συνεχίσει και ο δεύτερος να αποχωρήσει στηρίζοντας τον πρώτο.

Η απουσία μου από την εξαγγελία της υποψηφιότητας του κυρίου Λιλλήκα, είπε, “καταδεικνύει τη διαφωνία μου σχετικά με την απόφαση εξαγγελίας και την εξέλιξη να υπάρχουν δύο υποψήφιοι στον ενδιάμεσο χώρο, κάτι για το οποίο εγώ προσωπικά διαφωνώ. Θα έπρεπε και οι πέντε, οι οποίοι φέρουν την ευθύνη, να είχαν βρει το δίαυλο επικοινωνίας, ώστε να προκύψει μία και μόνο κοινή υποψηφιότητα, η οποία θα παρουσίαζε τη βεβαιότητα της απομάκρυνσης από την εξουσία του Νίκου Αναστασιάδη.

Ο τρόπος που το διαχειρίστηκαν και οι πέντε, έχουν προκύψει δύο υποψηφιότητες και έχουν καταφέρει να αποτύχει ο στόχος της ενότητας. Δεν θα μπορέσουμε να φέρουμε ούτε νέα στρατηγική όπως ευαγγελίζονται  και οι δύο πλευρές”.

Ερωτηθείς αν θα ταχθεί υπέρ άλλης υποψηφιότητας πέραν του Γιώργου Λιλλήκα, ο Σίμος Αγγελίδης απάντησε ότι θα παραμείνει με τη διαφωνία του καλώντας και τις δύο πλευρές να αναθεωρήσουν την απόφαση τους. Δεν είναι θέμα ρομαντισμού είπε, αλλά αντίληψης του κινδύνου στον οποίο βρίσκεται η πατρίδα μας στην περίπτωση που κανείς εκ των δύο δεν περάσει στο δεύτερο γύρο.