Στο «αθόρυβο» και η ευθιξία του κ. Ιωνά!

Στο αθόρυβο λοιπόν βρισκόταν ο συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές ενώ οι

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης της εκπαίδευσης των Υπεύθυνων Ασφάλειας Σταδίων από την ΟΥΕΦΑ.

κάμερες ασφαλείας  έδειχναν τους δυο δραπετες να θκιανεύκουνται αλλά κανένας δεν τις παρακολουθούσε.

Πόσοι δραπέτευσαν από τις Κεντρικές Φυλακές από την μέρα που ανάλαβε καθήκοντα Υπουργού Δικαιοσυνης ο κ. Ιωνάς Νικολάου;Και πόσα άλλα γεγονότα συνέβησαν που ρεζίλεψαν το θεσμό του σωφρωνισυ

Ως σκιωδης «υπουργος Δικαιοσύνης » με το κομμα του στην αντιπολίτευση ο κ.Ιωνάς Νικολάου καθημερινά ζητούσε τις παραιτήσεις υπουργών και έτρεχε με την ευθιξία στο χέρι να την επισείει ενώπιον άλλων .Τώρα η δική του ευθιξία βρίσκεται στο «αθόρυβο» και ζητά έρευνες για υφισταμένους και με το δικό του κεφάλι έξω από τον ντουρβά.

Μαφάλντα

Χαίρεται η κυβέρνηση μας και ο Ακιντζί κορδώνει

Η κυβέρνηση χαιρέτησε τη δήλωση Ακιντζί μετά τη «διόρθωση» για το ενωτικό δημοψήφισμα ότι είναι έτοιμος για μια «κοινωνική » συνάντηση.Δηλαδή όχι  την επιστροφή στις συνομιλίες αλλά για ένα δείπνο, ένα γεύμα, μια συνεύρεση για καφέ και κουνουσμά; Και η συνάντηση -κουνουσμά θα γίνει περι τα τέλη του Μάρτη, λίγες μέρες δηλαδή πριν το δημοψήφισμα στην Τουρκία όπου ο Ερντογάν θα ανακηρύσσεται «σουλτάνος » πάσης Τουρκίας, Κύπρου, Αιγαίου και Βαλκανίων!!!

Και ύστερα ο Ακιντζί θα τους φέρει και το λογαριασμό για τις 4 ελευθερίες , τις εγγυήσεις και την παραμονή τουρκικών στρατευμάτων.

Εκτός και αν ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και Πρόεδρος συμφωνούν και σε αυτά και το αποκρύβουν.

Μαφάλντα

 

 

Η καλή μας αγελάδα βόσκει μεν στη λιακάδα αλλά εκτός …Τουρκίας

 

Οι Ολλανδικές αγελάδες μπορούν να βόσκουν παντού  εκτός Τουρκίας…Καθότι οι αντιδράσεις0EFF7D04EB5E55648648A79E5FA21B46 των Τούρκων στην κρίση που διέρχονται οι σχέσεις της χώρας τους με την Ολλανδία ενίοτε ξεπερνούν τη φαντασία. Η Ένωση Τούρκων Παραγωγών Κόκκινου Κρέατος ανακοίνωσε ότι έστειλε πίσω στην Ολλανδία σαράντα αγελάδες που είχαν εισαχθεί για εκτροφή.

Ο Μπουλέντ Τουντς, ο πρόεδρος της Ένωσης, είπε ότι οι σαράντα αγελάδες της ολλανδικής ράτσας Χολστάιν στάλθηκαν από την επαρχία των Δαρδανελίων στην Ολλανδία με φορτηγό.

«Στο μέλλον, δεν θέλουμε άλλα ζωικά προϊόντα από την Ολλανδία» είπε ο Τουντς. Όπως είπε, η Τουρκία θέλει στο εξής να επικεντρωθεί στην εκτροφή δικών της βοοειδών «καλής ποιότητας».

Μεχρι το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου ευχόμαστε οι κλιμακούμενες αντιδράσεις των Τούρκων να ειναι ανώδυνες και να παραμείνουν μόνο στα τετράποδα.

Χουλκ

Ο Ειντε να εκχωρήσει τις 4 ελευθερίες στους Τούρκους στη δική του χώρα

Ποιοί έχουν εξουσιοδοτήσει τον Νορβηγό  κ. Ειντε να διαπραγματεύεται στις Βρυξέλλες  φόρμουλα για εφαρμογή των τεσσάρων ελευθεριών στους Τούρκους πολίτες, σε περίπτωση λύσης;Αφού «καίγεται» τόσο πολύ να ικανοποιήσει το αίτημα της Τουρκίας ας το εκχωρήσει για τη χώρα του.

Κάποιοι πρεπει να τραβήξουν το αφτί του εν λόγω κυρίου και να του πουν να πάει από κει που ήλθε αν δεν σταματήσει τα σούρτα-φέρτα υπέρ της Αγκυρας.

Ωχ