Aίθριος καιρός μέχρι την Πέμπτη

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή, το οποίο εξασθενεί σταδιακά από το βράδυ.

Το απόγευμα ο καιρός αρχικά θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να 1-13σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ σύντομα αναμένεται βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Σε περιοχή καταιγίδας οι άνεμοι ενδέχεται να ενισχύονται σε ισχυρούς, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά σε περιοχή καταιγίδας λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής, κυρίως στα ανατολικά, αλλά σύντομα θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 5 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 13 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τετάρτη θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο το βράδυ αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη και θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη και την Πέμπτη.