Οι προεδρικές, το ΑΚΕΛ, ο Λιλλήκας, ο ΔΗΣΥ και οι «ενδιάμεσοι»!

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τις προεδρικές εκλογές και οι φήμες ότι τάχατες το ΑΚΕΛ προβληματίζεται να υποστηρίξει την επιλογή Λιλλήκα είναι εκτός πραγματικότητας.glillikas-akrotiriasmo-tis-dimokratias-thelei-o-avneofytou-th

Πηγή από την Εζεκία Παπαϊώννου σχολιάζοντας ως ανυπόστατες αυτές τις φήμες είπε πως η καμήλα μπορεί να περάσει από την τρύπα του βελονιού αλλά η επιλογή Λιλλήκα ποτέ. Και αυτό γιατί δεν έκλεισαν ακόμα οι παλιοί λογαριασμοί …και ο «μηχανοδηγός» του  οδοστρωτήρα άναψε τις μηχανές και πατάει γκάζι!

Εκτός αυτών πώς θα στηρίξουν υποψήφιο κόμματος που είναι εναντίον της ΔΔΟ;

Ο Αντρος πάντως και οι παρατρεχάμενοι του υποστηρίζουν πως πρέπει να κατέβει το ΑΚΕΛ με δικό του υποψήφιο (λέγε με Αντρο) και δεν είναι τυχαίες οι αναφορές σε φίλα προσκείμενα Μ.Μ.Ε. πως πλέον έχει εμφάνιση κρατικού ηγέτη.

Θου κύριε…

Απο πλευράς ΔΗΣΥ ξεκίνησαν με φουλ τις μηχανές για τις προεδρικές και εκεί που για κάποια θεματα έφτυναν (βλέπε αναβάθμιση νοσηλευτών) τώρα τους σκουπίζουν και το χαλί που πατούν.images-1

Ο δε Αβε Φούλης δοκιμάζει να φορέσει φουστανέλλα αλλά πηγή της Πινδάρου ανέφερε πως δεν βρίσκει στα μέτρα του.Μάλλον θα γίνει ειδική παραγγελία από οίκο μόδας που ειδικεύεται στις εθνικές παραδοσιακές ενδυμασίες.

Οσον αφορά τον ενδιάμεσο χώρο Unknown-2κομμάτι δύσκολο να τα βρουν καθότι ο κάθενας πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος για να τρέξει στην κούρσα.Η πρόταση της Ελένης Θεοχάρους πως θα είναι τραγικό να μην συμφωνήσουν.Οπως ειπε «Θα πρέπει να συντονιστεί ο πατριωτικός χώρος και να κατεβεί με μόνο ένα υποψήφιο, με τα κριτήρια να τεθούν μετά από κοινή σύσκεψη όλων των παραγόντων. ..»

Για να δούμε αν θα καρποφορήσουν οι προσπάθειες.Αν όχι θα ρίχνουν ο ένας του άλλου το φταίξιμο.

Χουλκ

Αδημονεί η εφ.«Αλήθεια» για τις εκλογές στην ΕΔΕΚ

Η εφημερίδα Αλήθεια φαίνεται πως έχει τόση αγωνία για τις εσωκομματικές εκλογές στην ΕΔΕΚ που προτρέχει…Ετσι  σήμερα 7 του Μάρτη κάτω από τον τίτλο «Στην κάλπη σήμερα 9554 ΕΔΕΚίτες».Ουπς

Η  εκλογική διαδικασία όπως ανακοινώθηκε την περασμένη βδομάδα από την ηγεσία της ΕΔΕΚ θα γίνει στις 7 Μαΐου.Εχουμε δηλαδή ακόμα δύο μήνες.Αλλά η εφημερίς που δεν λέει πάντα την αλήθεια βιάστηκε και εκτέθηκε και δικαίως πήρε μια ξιστρεφτή απάντηση από την ΕΔΕΚ.

Πάντως πηγή της στήλης σχολίαζε πικρόχολα τις προτιμήσεις της «Αλήθειας» για τους υποψηφίους στην ΕΔΕΚ.Τι να πούμε. Ας περιμένει…Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι!

Χουλκ

Βιάστηκε και έχασε  η Μαρκουλλή…
Οι πρόσφατες δηλώσεις της κ.Ερατούς Κ. Μαρκουλλή ( 11/2 «Μίνι πραξικόπημα εναντίον των διαπραγματεύσεων» η απόφαση της Βουλής: ΡΙΚ1, Εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση, 3/3/2017) ενίσχυσαν  τις προφάσεις  που προβάλλει η Τουρκική πλευρά για να επιβραδύνει τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων και για να αποφύγει να καταθέσει προτάσεις για ουσιώδη ζητήματα που αφορούν την επίλυση του Κυπριακού.

Βέβαια  και άλλοι έκαναν δηλώσεις εναντίον της απόφασης της Βουλής αλλά η εν λόγω κυρία το παράκανε. Γιατί δεν είναι όποια και όποια.Είναι μία από τους βασικούς συμβούλους του Προέδρου της Δημοκρατίας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Μέσα από τις πρόσφατες δηλώσεις της φαίνεται πως για δικούς της λόγους έχει απωλέσει το μέτρο και μπήκε στο χορό των υπερβολών εναντίον της ε/κ πλευράς δίνοντας άλλοθι στην παρελκιστική τακτική Τουρκίας και Ακιντζί.

Τι τις ήθελε τέτοιες δηλώσεις η  κα Ερατώ και μάλιστα ως εν δυνάμει από καιρό υποψήφια  για να τρέξει στην κούρσα των προεδρικών εκλογών; Με τέτοιες απαράδεκτες τοποθετήσεις  θα μείνει μισόστρατα.

Ωχ.