Τόση υποκρισία συσσωρευμένη πώς να την …πουλήσουν;

Οταν ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου ήταν στις« δόξες» του  και έκοβε imagew-4.aspxκαι έραβε  δεν υπήρχαν τόσοι λαλίστατοι εναντίον του…Αντίθετα προσπαθούσαν να τον «εξευμενίσουν», έκλειναν ραντεβού μαζί του καταδέχονταν να συνομιλούν μαζί του παρά την αντιπάθεια που έτρεφαν στο πρόσωπο του.

Μέχρι και καταγγελία εναντίον του ΡΙΚ έκαναν επειδή δεν πρόβαλε την ανακοίνωση τους για τον Ρίκκο μετά την ποινή φυλάκισης του.Ξέχασαν  όμως πως κάποτε έδιναν  οδηγίες να απαλειφθούν ερωτήσεις  που μείωναν το κύρος  του τότε πανίσχυρου πρώην Β.Γ.Εισαγγελέα.

Τόση υποκρισία συσσωρευμένη ρεε;

Αχ

 

 

Σε ποιόν είπε ο Ρίκκος φύε πουδαμαί τωρά ;

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενώπιον του Κακουργιοδικείου, ο Ρίκκος Ερτοκρίτου ζήτησε τον λόγο από το δικαστήριο αλλά η πρόεδρος  αρνήθηκε να του δώσει τον λόγο, με ειρωνικό ύφος.Τότε ο πρώην βοηθός Γ.Εισαγγελέας με , έντονη φωνή και ελαφρά υπόκλιση, είπε: «Ευχαριστώ για την απόφασή σας».

Αμέσως μετά την αποχώρηση των τριών δικαστών, ο δικηγόρος και πρόεδρος του Φιλοαστυνομικού Συνδέσμου Νεόφυτος Παπαμιλτιάδους επιχείρησε να πλησιάσει τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου. Εκνευρισμένος και με έκδηλη οργή εκείνος του είπε «Φύε εσύ που δαμαί, φύε εσύ που δαμαί». Ο κ. Παπαμιλτιάδους του απάντησε, «Έπρεπε να με άκουες, έπρεπε να με άκουες». Ακολούθως, ο κ. Παπαμιλτιάδους αποχώρησε από την αίθουσα .. Σύμφωνα με πληροφορίες, η στιχομυθία μεταξύ των δύο αφορούσε την προτροπή του κ. Παπαμιλτιάδους προς τον Ρ. Ερωτοκρίτου να παραιτηθεί από τη θέση του, λίγο μετά την διάσκεψη Τύπου που παρέθεσε και επιτέθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα.

Χουλκ

Τι είπε ο Στάθης Κιττής βλέποντας τον Ρίκκο στις Κ.Φυλακέςkentrikes_rikkos

«Υπάρχει Θεός» ήταν το σχόλιο του πρώην προέδρου του Δ.Σ. της ΣΥΤΑ Στάθη Κιττή όταν είδε  τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου να εισέρχεται στις Κ.Φυλακες.

Πάντως η διοίκηση των Κ.Φυλακών φρόντισε ώστε οι Ρ.Ερωτοκρίτου και Παν.Νεοκλέους να μην βρίσκονται στην ίδια πτέριγα  με όσους είχε εμπλοκή ο ίδιος για να καταδικασθούν .Οπως π.χ. τον Βεν.Ζαννέτου του ΑΚΕΛ  και τους άλλους της υπόθεσης Δρομολαξιάς.Ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου  βρίσκεται στην πτέρυγα 4 Α, συνολικής  χωρητικότητας 12  ατόμων.

Ωχ.