Πολλοί οι μνηστήρες για τον Προεδρικό θώκο

Ππππεεε….Αρχισαν τα όργανα  και  φαίνεται πως οι μνηστήρες που διαγκωνίζονται Unknown-4 για τον προεδρικό θώκο της μοιρασμένης Κύπρου αυξάνονται. Οι ηγέτες  του  λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου δεν τα βρίσκουν όπως φαίνεται μεταξύ τους αλλά απο ότι ακούεται συζητείται το θέμα ευρέως .Η  ηγεσία του ΔΗΣΥ  άρχισε από νωρίς την προεκλογική εκστρατεία υπέρ του Νίκου Αναστασιάδη αλλά ως συνήθως κατηγορεί άλλους (φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης) ότι «ξεκίνησαν πρόωρα τον προεκλογικό τη στιγμή που  ο Πρόεδρος δίνει μάχες  και μπλα, μπλα μπλά …για την επανένωση του τόπου». Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που  ο ΔΗΣΥ  σε αγαστή συνεργασία με το Προεδρικό διορίζουν αβέρτα βέρους και βέρες συναγερμικές σε θέσεις κλειδιά .

Η ηγεσία του ΑΚΕΛ ακόμα ψάχνεται .Κάποια ονόματα φαίνεται να έχουν πέσει στο τραπέζι ως τροφή για σκέψη  αλλά ο Αντρος δεν είπε την τελευταία του λέξη. Η περίπτωση Στ.Μαλά φαίνεται να αποκλείσθηκε παρότι του το «έταξαν»  όταν τον συμβούλεψαν  να μην κατέλθει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής γιατί θα έχανε την έδρα ο εκλεκτός  του Χριστόφια Νεοκλής.

Πάντως πηγή από το ΑΚΕΛ δηλώνει με πάσαν βεβαιότηταν πως ο Αντρος προβληματίζεται να κατέλθει ο ίδιος υποψήφιος για να μην υπάρξουν και άλλοι τριγμοί και γρίνια .  Φαίνεται πως με τόσους φίλους ανα το παγκόσμιο που απέκτησε πιστεύει πως εχει  και πιθανότητες.

Πάντως και μια κυρία που έχει μακράν εμπειρίαν  στην διπλωματίαν και την εξωτερικήν πολιτική  γυροφέρνει στο τετράγωνο της Εζεκία  και όχι μόνον.

Μαφάλντα

Τέχνη χωρίς όρια αλλά το ξεχείλωσε η τ/κ ζωγράφος

Πολλοί μίσησαν τον αείμνηστο Μακάριο αλλά ήταν σχεδόν ο μόνος ηγέτης ανα το παγκόσμιο που εκλέγετο με τέτοια ψηλά ποσοστά αποδοχής και λατρεύτηκε από το λαό του με πάθος και αυταπάρνηση.Ηταν Ηγέτης. Η τέχνη μπορεί να είναι χωρίς όρια και χωρίς σύνορα που  να ενώνε και όχι να διχάζει. Ο «πίνακας» όμως της τ/κ εικαστικού με το σκίτσο του Μακάριου στις φλόγες και δυο  γυμνές που ποζάρουν μόνο αρνητικά συναισθήματα προκαλεί.

Βέβαια βρήκε αμέσως υποστηρικτές από την εφ.ΠΟΛΙΤΗΣ σχολιαγράφος της οποίας  βρήκε την ευκαιρία να βγάλει τα απωθημένα και το άχτιν του εναντίον του αείμνηστου και λαοφιλή Μακαρίου.

 

Θου κύριε….

Ωχ

Επιλεκτικές προσκλήσεις σε πρώην μέλη της Κ.Ε.του ΑΚΕΛ

Αποφάσισαν να συγκαλέσουν μια σύναξη πρώην στελεχών  του κόμματος  που διετέλεσαν μέλη της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ για να τους ενημερώσουν  για την πορεία του κυπριακού αλλά και για τα κομματικά δρώμενα .Για να αποφύγει όμως την κριτική η ηγεσία, φρόντισε οι προσκλήσεις να σταλούν επιλεκτικά  και άφησαν έξω πολύ γνωστά ονόματα που αφιέρωσαν μια ζωή για το κόμμα.

Την κριτική ομως δεν την γλύτωσαν.Μάλιστα ένα πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος τους εσυρε τα εξ’ αμάξης για τα οργανωτικά που οδεύουν από το κακό στο χειρότερο.

Και συ τέκνον Α….!

Αχ.

Απομακρύνουν από τον έμμισθο μηχανισμό  και τον Σταύρο Ευαγόρου

Πόρτα έδειξε και στον Σταύρο Ευαγόρου η ηγεσία του ΑΚΕΛ images-4ως πλεονάζον και ήδη μάζεψε  τα πράγματα του.  Ποιός άλλος θα πάρει σειρά; Μαλλον κάποιοι άρχισαν να φωτογραφίζουν στέλεχος που τα έκανε μαντάρα με τα οργανωτικά και όχι μόνον.

Τα σοβαρά οικονομικά του κόμματος επιβαλλουν και άλλες απολύσεις δήλωσε ψηλόβαθμο στέλεχος ενώ στους διαδρόμους και στους συλλόγους σχολιάζεται έντονα το γεγονός πως οι παλιοί και αγράμματοι κομμουνιστές έστησαν ένα γερό οικονομικό υπόβαθρο για το κόμμα και οι …«μορφωμένοι » επιστήμονες το γκρεμμίζουν.

Κωσ.

Ο Ακιντζί και οι κλεμμένες περιουσίες

Οποτε ανοίξει το στόμα του ο Ακιντζί προκαλεί.Προκαλεί επειδή imagew.aspxδιεκδικεί τις κλεμμένες περιουσίες, διεκδικεί όχι μόνο τα μισά αλλά περισσότερα και συμπεριφέρεται ως να είναι ισότιμος πρόεδρος  της άλλης μισής Κύπρου.Δεν υπάρχει κανένας  από την διαπραγμαευτική ομάδα ή ο Πρόεδρος να του δηλώσει καθαρά και ξικούτσουλλα πως δεν μπορεί ο κλέφτης και ο σφετεριστής να αποκτήσει νόμιμα δικαιώματα;

Ακου θα επιστραφεί μόνο το 1/3 των ε/κ περιουσιών;

Ωχ.