Απο καταρρακτώδεις βροχές έκλεισαν δρόμοι στη Λευκωσία

Καταρρατωδει βροχές που αρχισαν να πέφτουν λίγο μετά το μεσημέρι προκάλεσαν κομφύζιο στην τροχαία κίνηση ενώ αρκετοί δρόμοι έκλεισαν λόγω συσσώρευσης μεγάλων ποσοτήτωνvroxi2 νερού .Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω έντονων βροχοπτώσεων και συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού στο οδόστρωμα, ο δρόμος από το Στάδιο ΓΣΠ μέχρι τα φώτα τροχαίας Ορφανίδη, είναι κλειστός για όλα τα οχήματα, καθώς επίσης και το γεφύρι του Πεδιαίου στον Στρόβολο.

Επίσης, στις περιοχές Ανθούπολης, Λακατάμειας και Κοκκινοτριμιθιάς, οι δρόμοι εξακολουθούν να είναι επικίνδυνοι λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα και να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς απο χαλαζόπτωση.

Βροχές μέχρι το Σάββατοimages-1

Σύμφωνα με τη Μ.Υ:

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, αρχικά στα δυτικά, και αργότερα κυρίως στα βόρεια και ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πρόσκαιρα κυρίως συννεφιασμένος ενώ, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό να εκδηλωθεί μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, για να τραπούν αργότερα θαλάσσιοι, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββάτο αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Κυριακή και την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως την Κυριακή.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση μέχρι την Κυριακή και περαιτέρω πτώση την ∆ευτέρα.